hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "TFF Başkanı'nı halk seçse..."

    TFF Başkanını halk seçse...
    expand

    Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkan adayları arasında yer alan Ata Aksu, seçimi halkın yapması halinde yüzde 90 farkla kazanacağını iddia etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ata Aksu, FIFA Onur Kurulu Üyesi Necdet Çobanlı'nın Teşvikiye Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimdeki şansını nasıl gördüğünün sorulması üzerine, "Takdir seçmenlerin... Halkımız seçseydi, yüzde 90 farkla seçilirdim. Ondan eminim" dedi.

    Bir tavır ortaya koyduğunu kaydeden Aksu, "Burada kişiler önemli değil. Diğer adayların çoğunu tanıyorum, özellikle Yıldırım Demirören... Zaten ailesi de benim dostum, kendisi de kardeşim, bir fark yok. Aradaki fark, duruş farkıdır, tavır farkıdır. Biz o farkı sergiliyoruz, sadece o. Yoksa kazanıp kaybetmek önemli değil. Mühim olan özellikle Türk futbolunun kazanması" diye konuştu.

    Aksu, tavrını, duruşunu, dünkü basın bildirisinde çok net açıkladığını kaydederek, "Erdemli bir duruş sergilemekte her zaman fayda var. Herkes samimi yaklaşmakta, eşit yaklaşmakta. Kendimde olan vasıfları zaten kuruma yansıtırım, geçmişte de yansıttım" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow