hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fernando Torres milli takıma çağrılmadı

    Fernando Torres milli takıma çağrılmadı
    expand

    Chelsea’de zor günler geçiren Fernando Torres, İspanya teknik patronu Vicente Del Bosque tarafından Venezuela ile oynanacak hazırlık maçı kadrosuna dahil edilmedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa ve Dünya şampiyonu İspanya’da gündem Fernando Torres. Liverpool’dan Chelsea’ye transfer olduktan sonra beklenen performansı sahaya yansıtamayan, yaşadığı formsuzluk nedeniyle eleştiri oklarının, esprilerin ve transfer gündeminin bir numaralı öznesi konumuna düşen genç yıldız, Vicente Del Bosque tarafından kadroya alınmadı.

    Del Bosque, “Kadroya formda olan isimleri çağırdım. Torres bir yıldan fazla süredir kayda değer bir şey yapmadı. Onun yaptıklarına minnettarım, kadro dışında kalması bana acı veriyor ancak adil olmam gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

    Geçen sezon Chelsea ile çıktığı 18 maçta yalnızca bir gol atan bu sezon da çok etkisiz bir oyun ortaya koyan Torres, 19 Ekim’de Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Genk maçında iki kez ağları sarsmış, Premier Lig’deki son golünü ise dört ay önce Swansea karşısında bulmuştu.

    Malaga’da oynanacak hazırlık maçında İspanya’nın forvet hattını, Llorente, Negredo, Navas ve Soldado oluşturacak.

    Kaynak: Eurosport 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow