hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arda'nın Barça maçında oynaması şüpheli

    Ardanın Barça maçında oynaması şüpheli
    expand

    İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 25. haftasında pazar günü sahasında Barcelona'ya karşı oynayacak Atletico Madrid'de sakatlığı bulunan Arda Turan'ın durumuna yarın karar verilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fazla yüklenmeden dolayı sağ bacak kaslarında sorun yaşayan Arda Turan, Atletico'nun bugünkü antremanında takımdan ayrı çalıştı. Teknik direktör Diego Simeone herşeye rağmen Barcelona maçının 20 kişilik aday kadrosuna Arda'yı da çağırırken, milli futbolcunun durumunun yarın öğlen netlik kazanacağı öğrenildi.

    Bu arada, antreman sonrası basın toplantısı düzenleyen Simeone,"Silahlarımızla ve alçakgönüllükle karşı koyacağımız, güzel bir meydan okumanın olacağı, heyecan yaratan bir maç" dedi. Atletico Madrid'e geldiğinden bu yana yenilgi almayan Simeone, Barcelona maçına "diğer maçlar gibi 3 puan" olarak baktıklarını kaydederek, bu zamana kadar oynadıkları gibi bir futbol ortaya koymaları halinde pazar akşamı "evine rahat giden tarafın kendileri olacağını" savundu.

    UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Atletico Madrid, La Liga'da 32 puanla 6. sırada bulunuyor. Atletico'nun bu sezon ligdeki hedefi, sezonu ilk 4'te tamamlayarak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanmak.

    Sıralamada lider Real Madrid'in 10 puan gerisinde ikinci durumda bulunan Barcelona ise, şampiyonluk yarışından tamamen kopmamak için Atletico deplasmanından 3 puan çıkarmayı hedefliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu sezon her iki takımın Nou Camp'ta oynanan ilk maçında Barcelona, Atletico Madrid'i 5-0 yenmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow