hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İspanyollar, Abdullah Avcı'ya şaştı kaldı

    İspanyollar, Abdullah Avcıya şaştı kaldı
    expand

    İspanyol spor gazeteleri, A Milli Takım teknik direktörü Abdullah Avcı'nın 29 Şubat'ta oynanacak Türkiye-Slovakya özel maçı için aday kadroya Real Madrid'ten Nuri Şahin'i çağırmasına şaşırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Marca gazetesi "Şahin, dakikaların zevkini çıkaracak... Türkiye ile!!!" başlığı altında verdiği haberde, "Nuri, Madrid'de 2 aydır oynamamasına rağmen Türkiye Milli Takımı'nın teknik direktörü Abdullah Avcı tarafından Slovakya ile oynanacak özel maçın kadrosuna çağırıldı. Hiç şüphe yokki, Şahin'in bu yıl aldığı en iyi haber bu" diye yazdı.

    Nuri'nin 21 Aralık'tan bu yana hiçbir maçta oynamadığını hatırlatan İspanyol gazetesi, "Türk futbolcunun sakatlıktan 4 ay önce çıktığını ancak halen teknik direktör Mourinho'yu ikna edecek düzeye gelemediğini" savundu.

    Yapılan yorumlarda "Mourinho, Nuri'yi halen Real Madrid'de oynayacak düzeyde görmüyor. Nuri, tüm sezonu kaybetmeye doğru gidiyor ve bunun farkında olduğundan morali düşük. Herkes Nuri'nin pazar günkü Rayo Vallecano maçında da dışarıda kalacağını düşünüyor. Ama eminiz ki Slovakya karşısında Vallecano'dan daha fazla şansı olacak" denildi.

    "Türkiye, 66 gündür oynamamasına rağmen Şahin'i çağırıyor" başlığını atan As gazetesi de, "Öyle görülüyor ki, Nuri'nin bu sezon en az dakika oynayan (toplamda 364 dakika) futbolcu olması Avcı'yı ilgilendirmiyor" görüşünü savundu.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow