hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Macaristan'ın gözleri üzerimizde

    Macaristanın gözleri üzerimizde
    expand

    2014 Dünya Futbol Şampiyonası grup elemelerinde (D) Grubu'nda Türkiye ile aynı grupta yer alan Macaristan, Türkiye'nin Slovakya ile 29 Şubat'ta oynayacağı hazırlık maçını izlemesi için, ünlü teknik adam Kalman Meszöly'ün oğlu Geza Meszöly'ü görevlendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Macaristan (A) Milli Futbol takımı teknik direktörü Sandor Egervari, maçı izlemesi ve not tutması için, bir zamanlar Türkiye (A) Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan Kalman Meszöly'ün oğlu Geza Meszöly'yi maçın oynanacağı Bursa'ya göndereceğini söyledi.

    Macaristan 18 Yaş Altı Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü de yapan Geza Meszöly, Macar spor medyasına yaptığı açıklamada, 28 Şubat'ta Türkiye-Slovakya maçını izlemek için Türkiye'ye gideceğini ve maçla ilgili notlarını Sandor Egervari'ye ileteceğini bildirdi.

    Türkiye (A) Milli Futbol Takımının Abdullah Avcı'nın teknik direktörlüğe gelmesiyle yeni bir yapılanmaya gittiğini söyleyen Meszöly, "Türkiye eski gücünde görünmese bile, birkaç ay içinde eski gücüne kavuşabilir. Gruptan çıkmasına kesin gözle bakılan Hollanda ve Türkiye halen favori" açıklamasında bulundu.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow