hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hacıosmanoğlu adaylıktan çekildi

    Hacıosmanoğlu adaylıktan çekildi
    expand

    Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı adaylarından İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Yıldırım Demirören'e destek vereceğini bildiren Trabzonspor'un kulüp başkanı Sadri Şener'e tepki göstererek adaylıktan çekildiğini bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, olağanüstü genel kurul kararının hemen ardından başkanlığa adaylığını ilk açıklayan kişi olduğunu belirtti.

    Kendisine, Orduspor, Van Belediyespor, Fethiyespor ve Altay kulüplerinin başkanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda isimin destek verdiğini kaydeden Hacıosmanoğlu, "Ancak bu değerli desteklere rağmen, benim ve bana destek verenlerin beklediği en önemli destek maalesef bir türlü gelmedi. Bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak, Trabzonspor'un açık desteğini almadan, soyunduğum böylesi bir göreve devam etmek, ilkeli yaşamım adına bana yakışmazdı" dedi.

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e tepki gösteren Hacıosmanoğlu, açıklamasını şöyle tamamladı:

    "Pazartesi günü yapılacak genel kurulda adaylık için gerekli imza yeterliliğine ulaşmış olmama rağmen, çok sevdiğim ve gönül verdiğim kulübümden destek alamadığımdan ötürü Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adaylığından çekiliyorum. Öte yandan tarafıma yapılan destekleri yakinen bilmesine ve süreç içinde kendisine bu konuda ısrar eden kulüplere rağmen, Trabzonsporlu olarak Trabzonlu bir adaya destek vermeyen Sadri Şener;i de Trabzonspor camiasına havale ediyorum. Elinden şampiyonluğu alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın adayı olan Yıldırım Demirören'e verdiği destek sonrası, bundan sonra kendisine destek verdiği başkanların boşalttığı koltuklara oturmak yakışır."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow