hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Abdullah Avcı: "Vicdanım rahat"

    Abdullah Avcı: Vicdanım rahat
    expand

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Slovakya ile yapacakları özel maçın aday kadrosuna ilişkin, "Mesleki anlamda bu kadroya açıklarken vicdanım rahattı" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avcı, 29 Şubat'ta Bursa Atatürk Stadı'nda Slovakya ile hazırlık maçı yapacak olan A Milli Takım'ın kamp yaptığı Holiday Inn Hotel'de, NTV Spor'un canlı yayına katıldı.

    Ekibiyle Türkiye'de ve yurt dışında çok ciddi bir çalışma yaptıklarını dile getiren Avcı, bu çerçevede geniş bir oyuncu havuzu oluşturduklarını kaydetti.

    "Mesleki anlamda bu kadroyu açıklarken vicdanım rahattı" diyen Avcı, zaman zaman rakibe ve maça göre kadroda değişikliğe gideceklerini, havuzdaki tüm oyunculardan yararlanacaklarını belirtti.

    Avcı, Mayıs ayının 20'sinden itibaren kısa zaman diliminde 5 hazırlık maçı yapacaklarını anlatarak, şöyle devam etti:

    "Bu süreçteki ilk hazırlık maçını Çarşamba günü Slovakya ile yapacağız. Kampa katılan tüm oyuncularımın arzulu ve heyecanlı olduğunu gördüm. Mesleki anlamda bu kadroyu açıklarken vicdanım rahattı. Bu milli takım. Bütün oyunculara kapımız açık. Oluşturduğumuz havuzdaki tüm oyunculardan zaman içinde yararlanacağız."

    A Milli Takım'ın bugüne kadarki büyük şampiyonalara hep play-off oynayarak katılabildiğini anımsatan Avcı, "Artık eşik atlamanın zamanı geldi.

    Bundan sonra önemli organizasyonlara direkt katılmayı alışkanlık haline getirmeliyiz" diye konuştu.

    Avcı, göreve geldiğinden beri her kesimden ciddi destek aldığını vurgulayarak, oyun anlamındaki tüm eleştirileri normal karşılayıp yapılan eleştirilerden faydalanacağını sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow