hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aysal'ın Play-Off yorumu: "Başımıza düşmüş taş"

    Aysalın Play-Off yorumu: Başımıza düşmüş taş
    expand

    Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sonu ilk kez uygulanacak olan Play-Off sistemi için, "Başımıza düşmüş bir taş" değerlendirmesinde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Florya Metin Oktay Tesisleri Galatasaray Futbol Akademisi'nin yenilenen binasını yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Fatih Terim'le birlikte gezen Ünal Aysal, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun tamamlanmasının ardından bu yıl ilk kez uygulanacak Play-Off sistemi için, "Play-Off sistemi, başımıza düşmüş bir
    taş" diyen Aysal, "İnşallah bundan sonra böyle bir sıkıntıyla karşılaşmayız. Play-off, sporun, yarışmanın, ligin keyfini kaçıran bir faktör. Bundan bir an evvel kurtulmamız lazım. Önümüzdeki senelerde biz Galatasaray olarak play-Off'u yaşamak ve görmek istemiyoruz. Federasyonun da bu konuda gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyoruz" diye konuştu.

    -"Demirören'e destek garantisi verdik"-

    Aysal, dün Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'yla ilgili yöneltilen sorular üzerine, şunları söyledi:

    "Dünkü seçim, tek adaylı bir seçim. Bence son derece de olgun, ağır başlı, olması gerektiği gibi bir ortam içinde geçti. Tercihleri olmayan bir seçim, seçim değildir. Sadece herkesin onaylaması gereken bir formalite olarak gelişti. Biz de Galatasaray olarak, seçilen başkanımıza, bizim isteklerimiz ve beklentilerimiz doğrultusunda atacağı her adım için destek olacağımızın garantisini verdik. Bu desteğimiz muhakkak gerçekleşecek. Bugünden itibaren de göreceksiniz desteğimizi. Tek şartımız var; Galatasaray'ın beklentilerinin göz ardı edilmemesi."

    Ayrıca, Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray taraftarlarının Fatih Terim için yaptığı görsel şova da değinen Aysal, "Galatasaray taraftarı kadirşinastır. Kulübe kimin ne kazandırdığını görür ve değerini bilir. Taraftarımızı kutluyorum. Hocamız bunu hak ediyor" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow