hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Atletico Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

    Atletico Beşiktaşı gözüne kestirdi
    expand

    UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Atletico Madrid, tamamen Perşembe günkü ilk maça konsantre olurken, futbolcular, "Turu rövanşa bırakmamalıyız" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atletico Madridli futbolcular İspanyol basınında yer alan demeçlerinde, "Her şeyi Türkiye'deki maça bırakmak işimize gelmez" görüşünde birleştiler.

    Alvaro Dominguez, "Karakterli, mücadeleci bir takımız ve Avrupa gibi önemli kupalara açız. Tüm maçlara olduğu gibi Beşiktaş maçına da aynı kafada hazırlanacağız, çünkü bu kupa bizi heyecanlandırıyor. Calderon'daki maçta avantaj elde etmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

    Eduardo Salvio da, "Türkiye'de, Türk bir takıma karşı turu oynamak iyi bir ticaret olmaz! Onlar buraya iyi bir sonuç almak için geleceklerdir. Biz de ikinci maç için biraz olsun kendimizi rahatlatacak, iyi bir sonuç çıkarmak için maksimum konsantrasyonda oynamalıyız" görüşünü savundu.

    Atleticolu diğer bir futbolcu Mario Suarez ise, "Calderon'daki maçta taraftarımız ilk dakikadan itibaren bizim yanımızda olacaktır. Maçı iyi bir şekilde planlamalı ve rövanş için iyi bir sonuç çıkarmaya çalışmalıyız" dedi.

    Futbolcular, şu anda Beşiktaş'ta forma giyen eski takım arkadaşları Portekizli Simao ile tekrar karşılaşacak olmalarından memnun doluklarını da dile getirerek, "Atletico'da çok iyi bir iz bırakan, büyük bir futbolcu. Onunla birkaç kez mesajlaştık ama ondan öteye giden bir şey yok" ifadelerini kullandılar.

    Atletico Madrid'de 8 Mart'ta oynanacak Beşiktaş maçında, milli futbolcu Arda Turan'ın oynaması, sakat olan Diego dışında tüm oyuncuların hazır olması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow