hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Simao "Gol atmaya çalışacağız"

    Simao Gol atmaya çalışacağız
    expand

    UEFA Avrupa Ligi'nde 8 Mart'ta deplasmanda Atletico Madrid ile karşılaşacak Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Simao Sabrosa "Calderon'da gol atmaya çalışacağız" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2007-2011 yılları arasında Atletico Madrid'de forma giyen Simao, bu kez Beşiktaş formasıyla İspanya'ya gelecek olmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu ve özel bir gün yaşayacağını söyledi.

    İspanyol spor gazetelerinde yayımlanan demeçlerinde, Atletico Madrid maçını değerlendiren Simao, "Atletico'nun altında olduğumuzu düşünmüyorum. Çok dengeli bir tur olduğu kanısındayım. Her iki takım da son ana kadar mücadele ediyor. Hedefe kitlenmiş, çalışkan iki takım görüyorum. Konsantrasyonunu bir dakika bile kaybeden yolda kalacaktır. Biz, Calderon'da gol atmaya çalışacağız. Biliyoruz ki, Atletico son haftalarda defansta çok iyileşti" ifadelerini kullandı.

    Atletico'nun Kolombiyalı golcüsü Falcao'yu "süper gözetim altında" tutmak gerektiğini savunan Simao, İspanyol takımının yeni teknik direktör Simeone ile çok büyük bir değişime uğradığını, daha çok savaşan, taktik olarak kendini geliştiren, takım oyununu iyi oynayan bir takım haline geldiğini vurguladı.

    "Çok zor bir maç olacak" diyen Portekizli futbolcu, eski takımı Atletico'ya gol atması halinde sevinmeyeceğini kaydetti. Simao, "Benim için gol atmak çok önemli ama  Atletico'ya gol atarsam sevinmeyeceğim. Çünkü taraftara ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var" dedi.

    Simao ayrıca, ligde iyi sonuçlar alamayan Beşiktaş'ın çok karışık bir dönemden geçtiğini belirterek, "Türkiye'de 3 kulvarda birden mücadele eden tek takımız ve çok fazla sakat oyuncumuz var. 3 günde bir maç oynuyoruz. İnanılmaz bir şey, neredeyse idman yapmaya vakit yok, sadece kendimizi toparlamamıza vakit var. Fakat her şeye rağmen Madrid'de iyi şeyler yapabilecek, güçlü bir takıma sahibiz" açıklamasında bulundu.

    Türkiye'deki futbol sevgisine de işaret eden Simao, "Burada futbol maçları unutulmaz bir şey. Gelen arkadaşlarım, akrabalarım gördüklerine inanamıyorlar. Burada bir maç izlemek olağanüstü" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow