hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kiğılı yeni dönemde olmayacak

    Kiğılı yeni dönemde olmayacak
    expand

    Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kiğılı, yeni dönemde yönetimde olmayı düşünmediğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kiğılı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile görüşüp, yeni dönemde yer almak istemediğini kendisine söyleyeceğini ve başkandan
    rica edeceğini belirtti.

    Yaşının çok ilerlediğini vurgulayan Kiğılı, "Yaşım çok ilerledi. 70'e gelmek üzereyim. Fenerium'da güzel ve harika bir altyapı oluşturdum, iyi de bir kadro kurdum. Ben olsam da olur olmasam da olur" dedi.

    Kiğılı, yönetimde olmasa bile Fenerbahçe'ye her zaman destek olacağını belirterek, "Fenerbahçe'yi her zaman dışardan da olsa yine desteklerim. Kendi işlerim de her geçen gün çok büyüyor. Başkandan rica edeceğim. İnşallah olumlu karşılar" diye konuştu.

    -"Tek çıkış yolumuz Galatasaray'ı yenmek"-

    Abdullah Kiğılı, hafta sonu Galatasaray ile yapacakları maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

    Ezeli rakipleriyle aradaki puan farkını azaltmak istediklerini dile getiren Kiğılı, "Tek çıkış yolumuz Galatasaray'ı yenmek. Şu anda 9 puan var. Bunu altıya indirip play-off'lara girmek avantaj olacak" dedi.

    -"Kocaman'ın imzası güzel oldu"-

    Teknik direktör Aykut Kocaman'ın başarıyla görevini sürdürdüğünü belirten Kiğılı, sözleşmenin uzatılmasının iyi olduğunu ifade etti.

    Kocaman'ın Fenerbahçe'nin içinden yetişmiş, uzun yıllar kulüpte görev yapmış biri olduğuna dikkati çeken Abdullah Kiğılı, "Kocaman görev yaptığı günden bugüne son derece başarılı oldu. Bu sene sözleşmesi bitiyordu, vaktinde süresi uzatıldı. Ayrıldığı zaman tazminat olmayacağını kendisi de söyledi. Bizden sonra gelecek yönetimler devam eder, etmez ama sonuçta 3 yıllık mukavele güzel oldu. Futbol takımı, yönetim kurulu ve camia için hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow