hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manuel Fernandes'e müthiş teklif

    Manuel Fernandese müthiş teklif
    expand

    Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes için Premier Lig kulübü Tottenham’un 17 milyon euro'luk bir teklif sunduğu iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milliyet’in haberine göre, Fernandes için Tottenham'ın 17 milyon avro (40 milyon lira) önerdiği ifade edildi.

    Siyah-beyazlı takımda bu sezon ortaya koyduğu performansla sivrilen ve Portekiz Milli Takımı'nın formasını giyen Fernandes'i almak isteyen İngiliz Premier Ligi takımının, Beşiktaşlı futbolcuyu transfer edebilmek için menajer Mendes'e başvurduğu ifade edildi. Futbolcunun da İngiltere'ye gitmek istediği vurgulandı. Transferin gerçekleşebilmesi için yeni yönetim kurulunun seçilmesi bekleniyor.

    Kartal'da transfer teklifi alan diğer futbolcu da Almeida oldu. Siyah-beyazlı ekibin forvetinde yer alan futbolcu için de CSKA Moskova ile Atletico Madrid'in ciddi öneride bulunduğu vurgulandı. Bu oyuncunun menajerinin de Jorge Mendes olması nedeniyle iki futbolcu için gelen önerilerin bekletildiği vurgulandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın yeni yönetimi, bu futbolcuların satılması durumunda kısa vadeli borçları ödeyerek rahatlayacak ve mali anlamda nefes alacak.

    Bu arada Manuel Fernandes'in Portekiz'in Euro 2012 kadrosuna alınması ve orada göstereceği performansla fiyatını katlamasının da söz konusu olduğu belirtiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow