hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eboue: Bir puan için mutluyuz

    Eboue: Bir puan için mutluyuz
    expand

    Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan lider Galatasaray'da Fildişi Sahilli oyuncu Emmenaul Eboue, deplasmanda kazandıkları bir puanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Eboue, Fenerbahçe'nin saygı duydukları bir rakip olduğunu belirterek, "Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. İlk baştaki amacımız aslında erken gol yememekti ama 2 tane gol yedik. Niye o kadar erken gol yediğimizi sadece Allah bilir. Fakat tekrardan oyuna döndük. İyi oynayan ve goller bulan bir Galatasaray vardı. Sonunda bir puan aldık, bu bir puanın iyi oyduğunu düşünüyorum. 2-0'dan sonra 2-2'nin iyi olduğunu düşünüyorum" dedi.

    Emmenuel Eboue, karşılaşmaya puan kazanmak için çıktıklarını anlatarak,

    "Buraya gelmeden önceki tek düşüncemiz buradan puan çıkartmaktı. Bir puan da, 3 puan da olabilirdi. Buradan bir puan çıkarttığımız için mutluyuz. Ama bu maçı bir kenara bırakmamız gerekiyor. Odaklanmamız gereken bir kupa var. Salı günü Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile maçımız var. Bizim için, camiamız için önemli bir kupa. Tamamen Sivasspor maçına odaklanmamız gerekiyor" diye konuştu.

    Kendilerini Florya Metin Oktay Tesisleri'nden karşılaşmaya yolcu eden sarı-kırmızılı taraftarlara da teşekkür eden Eboue, "Onların desteğini burada yakından hissettik. Florya'da inanılmaz bir destekleri vardı. Taraftarlarımıza milyonlarca kez teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Melo: "Galatasaray'da kalmak istiyorum"

    Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Felipe Melo, maçtan sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Galatasaray'da uzun yıllar kalmak istediğini söyledi.

    Sarı-kırmızılı kulübün resmi sosyal medya ağında da yayımlanan İngilizce mesajında Melo, "Galatasaray taraftarlarını tebrik ediyoruz. Ben burada uzun yıllar kalmak istiyorum. Hepinizi çok seviyorum" dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow