hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fikret Orman için icraat zamanı

    Fikret Orman için icraat zamanı
    expand

    Beşiktaş Kulübü'nde 25 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa adaylığını koyan Fikret Orman, hedefleri konusunda söyleyeceklerini söylediğini ve bundan sonra icraatla kendini göstermek istediğini bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    A2 Futbol Ligi Final Grubu'nda Beşiktaş'ın Galatasaray ile yaptığı maçı izleyen Orman, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, seçim sürecinde son dönemeçlere geldiklerini ve çalışmaların iyi gittiğini belirterek, "Listeler konusunda bazı olumsuz tepkiler oluyor. Sonuçta bu liste benim listem. Arkasındayım. Listede bulunanlar yüreklerini koyan insanlar. Spekülasyon yapıyorlar. Benim bu dakikadan sonra icraatla kendimi göstermem lazım. Söyleyeceklerimin hepsini söyledim" dedi.

    Başkan seçilmesi halinde ilk icraatının ne olacağı yönündeki soruyu Orman, "Öncelikle durum tespiti yapacağız. Olayı görmemiz lazım. Acil yapılacak ödemeler var. Onları yapacağız. Futbol takımı Boluspor maçından sonra motivasyon düşüklüğü yaşıyor. Onları toparlamamız lazım. Çok iş var" diye yanıtladı.

    Beşiktaş Futbol Takımı'nın son dönemdeki yenilgilerinin nedeni konusunda ise Fikret Orman, "Beşiktaş bir takım olamadı. Kaliteli kadrosu var. Manisaspor'a 4 gol atıyor, ama Boluspor'a yeniliyor. Braga'yı orada yeniyor, burada yeniliyor. Kulüp sahipsiz kaldı. Alacaklar ve bir sürü soru işareti var. Onları çözmeye çalışacağız" diye konuştu.

    A2 takımının maçını izlemesine değinen başkan adayı Orman, şöyle konuştu:

    "Buraya gelmemdeki amaç, altyapıya değer verdiğimi göstermek. Artık buradaki oyunculara daha fazla ağırlık vereceğiz. Beşiktaş değerleriyle büyümüş çocuklarla hareket edeceğiz. Beşiktaşlılar bundan emin olabilirler. Onu göstermek için maça geldim. Bununla beraber, dışardan oyuncular da tarayacağız. Kadromuza uygun yıldız oyuncular da alacağız. Ama lafta değil, özde bir altyapıyla ilgilenen bir yönetim olacak."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow