hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Maçın biletleri 20 dakikada tükendi!

    Maçın biletleri 20 dakikada tükendi
    expand

    UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında, Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apoel ile Real Madrid takımları arasında Güney Lefkoşa'da oynanacak karşılaşmanın satışa sunulan biletleri 20 dakikada tükendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rum basınındaki haberlere göre, binlerce Apoel taraftarı, 27 Mart Salı günü Lefkoşa'nın Rum kesimindeki GSP Stadı'nda oynanacak maç için bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Taraftarlar arasında zaman zaman da sıra yüzünden gerginlikler yaşandı.

    Bilet satın almak isteyen 6 binin üzerindeki taraftarın, bilet satışının açıklanan saatten geç başlaması nedeniyle öfkelendiğinin kaydedildiği haberlerde, durumu kontrol etmesi için bölgeye polislerin sevk edildiği, biletler ise satışa çıkarıldıktan sadece 20 dakika sonra tükendiği ifade edildi.

    Biletlerin tükendiğinin anons edilmesiyle taraftarların bazılarının öfkelendiği ve polisin de taşkınlık yapan taraftarlara müdahale ettiğinin vurgulandığı haberlerde ayrıca, çıkan bazı olaylar sonucu statta maddi hasarlar meydana geldiği de belirtildi.

    Kısa bir süre sonra biletler karaborsaya düşerken, internet üzerinden de 390 euroya varan fiyatlarda bilet satışı yapıldığı belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow