hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Carvalhal ayrılmak istemiyor

    Carvalhal ayrılmak istemiyor
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, 2-2 biten İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada "Ben kişisel olarak hiçbir zaman bu takımdan ayrılmak istediğimi söylemedim" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Carvalhal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, maçın zor geçeceğinin bilinciyle sahaya çıktıklarını belirterek, "Aslında futbol adına güzel bir maç oldu. Maça biraz sıkıntılı başladık. Rakip rüzgarı arkasına almıştı. Rüzgarın etkisiyle neredeyse maça 1-0 yenik başladık. Daha sonra toparlanarak dengeyi kurduk. İkinci yarının başında iyi oyunumuzla 2-1 öne geçtik. Veli ile daha sonra bir pozisyon yakaladık. Maçı 3-1'e getirip bitirebilirdik. Ancak rakip dönüp beraberliği sağladı" diye konuştu.

    -"Geçen sezona göre daha iyiyiz"-

    Carvalhal, aldıkları başarısız sonuçlara rağmen geçen sezona göre daha iyi durumda olduklarını söyledi. Bu sezon ligdeki ilk hedeflerini play-off'a girerek tamamladıklarını vurgulayan siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, "Biz bu maça çıkmadan önce bunu garantiledik. Geçen sezon ile karşılaştırıldığında daha iyi pozisyondayız. Trabzonspor ile aynı puandayız. Onlardan daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Geçen sezon bu takımın lig sonunda aldığı puanları şu an almış durumdayız" dedi.

    -"Kolay olmayan durumda çalışıyorum"-

    Bu sezon için başarılı olup olmadığı yönündeki soru üzerine Portekizli çalıştırıcı, "Ben burada kolay olmayan durumda takımı yönetmeye çalışıyorum. Saf duygularla çalıştığımı herkes biliyor. Takıma çok bağlıyım. 6 haftadır bizim yönetimimiz yok. Takımı yönetim yönetir. Beşiktaş'a yardım etmek için bulunuyorum" şeklinde konuştu.

    Siyah-beyazlı takımda herhangi bir kandırmaca yaparak çalışmadığını anlatan Carvalhal, şöyle konuştu:

    "Beşiktaş taraftarı da gerçekten çok akıllı. Bizim durumumuzu bildikleri için hem takıma, hem bana devamlı destek veriyorlar. Bugün de aynı desteği verdiler. Şimdi bir yönetim kurulu ve başkanla çalışacağız. Ki bu da artık bir düzen demek. Son zamanlarda düzen yoktu. Var olan olguların bozulması zor durumlar ortaya çıkarmıştı. Biz kendi içimizde birbirimize yardım ederek dönemi atlatmaya çalıştık. Durumlar normale döndüğü için de gelecekte çok güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Bizim için zor bir sezon oldu. Benim bile beklemediğim bir sezon oldu. Ben kişisel olarak hiçbir zaman bu takımdan ayrılmak istediğimi söylemedim. Tam tersine her gün kendimi daha güçlü hissediyorum."

    Portekizli teknik adam, "Bu şartlarda kendinizi başarılı buluyorsunuz" sözleri üzerine, "Sadece futbol açısından değil, yaşadığımız sıkıntıları göz önüne alarak değerlendirme yapmak daha doğru olur" dedi.

    -İbrahim Toraman-Edu tartışması-

    İbrahim Toraman ile Edu arasında yaşanan gerginlikle ilgili soruyu yanıtlayan Carvalhal, "Bu tartışma dikkatimi çekmedi. Saha içerisinde birbiriyle tartışan oyuncular benim hoşuma giden oyuncu tipidir. Oyuncular birbirleriyle tartışıyorlarsa nasıl daha iyisini yapabileceklerini ortaya koymaya çalıştıkları içindir. Bu güven verir. Bizim açımızdan pozitif bir olgudur" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow