hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayserispor'dan Semih Şentürk açıklaması

    Kayserispordan Semih Şentürk açıklaması
    expand

    Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası çeyrek finali öncesi Kayserispor'un solbek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'ı Semih Şentürk ile takas edeceği haberlerine, Kayserispor basın sözcüsü Rıfat Pehlivan "Yakıştırma" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı kırmızılı ekibin Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankara'da Fenerbahçe ile çeyrek final oynayacağını, o nedenle bu tür haber ve söylentilerin şu aşamada doğru olmadığını belirten Kayserispor basın sözcüsü Rıfat Pehlivan yaptığı açıklamada, "Bizim konuda kimseyle bir görüşmemiz olmadı. Fenerbahçe kulübünden de bu konuda bir teklif gelmedi. Ortada şu anda kesinlikle bir şey yok. Bunlar gazete haberleri. Sezon bitmeden hele hele Türkiye kupasında eşleştiğimiz rasimizle oynayacağı karşılaşma dururken bu tür lafların, sözlerin haberlerin, söylentilerin ortada dolaşması doğru da değil, etik de" şeklinde konuştu.

    Pehlivan, şu anda sarı kırmızılı yöneticilerin bir Avrupa ülkesinde ismi saklı tutulan yabancı bir santraforla görüşme yaptıklarını da sözlerine ekledi.

    Öte yandan halen Fenerbahçe'de, Kayserispor Kulübü'nden iki sezon önce giden Mehmet Topuz ile bu sezon sarı lacivertli kulübe transfer olan Serdar Kesimal top koşturuyor. Her iki kulüp arasında yakınlaşma nedeniyle bu sezon Fenerbahçe'den Gökhan Ünal, İlhan Eker ve Okan Alkan Kayserispor'a transfer olmuş, Gökhan Ünal daha sezon tamamlanmadan Kayserispor'dan karşılıklı anlaşma ile kopmuştu. İki sezon önce de yine Fenerbahçe'den Mehmet Topuz transferinde takas olarak Gökhan Emreciksin de Kayserispor'da forma giymişti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow