hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmet Kara imzayı attı

    Mehmet Kara imzayı attı
    expand

    Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, ilk takviyeyi Almanya 2. Ligi'nde mücadele eden SC Paderborn takımından Mehmet Kara'yı renklerine bağlayarak yaptı.

    Gençlerbirliği Beştepe Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, kulüp menajeri Cem Onuk, medya sorumlusu Enis Safi, basın sözcüsü Hakan Kaynar ile yeni transfer Mehmet Kara katıldı.

    Menejer Cem Onuk, transferde çok titiz çalıştıklarını belirterek, "Ülke futbolunun bulunduğu durumdan faydalanmak istiyoruz. Moral motivasyonumuzu yüksek tutup, iyi bir takım kurmak istiyoruz" dedi.

    Onuk, göreve başladığından beri iki aylık sürenin geçtiğini hatırlatarak, "Teknik ekip ve yardımcım Ferda Yamanlı ile ciddi bir futbolcu portföyü oluşturduk ve bugün de ilk transferimizi gerçekleştirdik. Mehmet Kara'nın bonservisini alırken zorlandık ama kendisinin de katkısıyla sorunu çözdük" diye konuştu.

    Bu sezon Mehmet ile birlikte 7 transfer yapacaklarını vurgulayan Onuk, şunları söyledi:

    "Aslında transferi bugün de bitirebiliriz. Tunus, Sırbistan ve İsveç milli takımlarında oynayan futbolcularla görüşüyoruz. Maliyetleri düşürmek için çabalıyoruz. Örneğin Sırp Milli Takımı'nda da oynayan santrafor 1985 doğumlu Dejan Lekiç ya da Tunus Milli Takımı forması giyen golcü Isaam Jemaa arasında karar vereceğiz. Bu yıl Cem Onuk olarak Gençlerbirliği'nde varlığımı hissettirmek istiyorum. Kulüp olarak birşeyler yapmamızın beklendiğinin farkındayız."

    Onuk, Gençlerbirliği olarak Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği ve basına yansıyan Soner defterini kapattıklarını, Beşiktaş ile anlaşan Mehmet Akgün'ün Fuat Çapa'nın kendisine verdiği listede adı olmadığını sözlerini ekledi.

    Gençlerbirliği ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Mehmet Kara, Gençlerbirliği Kulübü ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Elimden geleni yapacağım. Bu sezon Gençlerbirliği'nin ilk transferi olmaktan mutluyum, inşallah burada başarılı olurum" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow