hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Orduspor'a İspanyol golcü

    Orduspora İspanyol golcü
    expand

    Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Tenik Direktör Hector Cuper'in isteği üzerine İspanyol bir golcüyle anlaştıklarını söyledi. Türkmen, oyuncunun ismini daha sonra açıklayacaklarını bildirdi.

    Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferde son aşamaya geldiklerini belirtti.

    Yabancı oyuncuların transferinin teknik direktör Hector Cuper'in kontrolünde yapıldığını vurgulayan Türkmen, "Transfer sezonu İspanya'da da, Türkiye'de de resmen başlamadı. İspanyol bir golcüyle anlaştık. Bu oyuncunun bonservis pazarlığını yapıyoruz. Diğer transferlerimiz ise tamam. Önümüzdeki hafta birkaç transferimizi açıklayacağız" dedi.

    Transfer konusunda oyuncuların FIFA'dan serbest kalma zamanının beklenmesi gerektiğine dikkati çeken Türkmen, "Bu süreç, oyuncunun ceza almaması için önemli. Bu nedenle de bekliyoruz. Türkiye içerisinden oyuncu almıyoruz. Yurt dışından 3. bir kaleci, orta sahaya da Türk oyuncusu alıyoruz" ifadelerini kullandı.

    -"Herkes transfer konusunda bekliyor"-

    Türkmen, transferlerde bir sessizlik olduğunu dile getirerek, "Herkes transfer konusunda bekliyor. Çünkü transfer dönemi daha resmen başlamadı. Şimdi çok yüksek fiyatlar belirtiliyor. Bekleyeceğiz ve takımların bırakacağı oyuncular, bizim bırakacağımız oyuncular olacak" diye konuştu.

    Nedim Türkmen, kulüp olarak hedeflerinin 3 Temmuz'da tam kadro Ordu'da toplanmak olduğunu kaydetti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow