hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deniz Atalay'dan o habere yalanlama

    Deniz Atalaydan o habere yalanlama
    expand

    Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay, Başkan Fikret Orman'ın yönetim kurulunda çatlak çıkaracak son kişinin kendisi olduğunu söyledi.

    Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay, siyah-beyazlı kulübün zor günleri birbirine kenetlenen inançlı Beşiktaşlılar'ın mücadelesiyle aşacağını söyledi.

    Deniz Atalay, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, bugün kendisi hakkında bir gazetede çıkan habere değinerek, "Haberde, yönetim kurulumuz içinde İbrahim Altınsay nedeniyle çatlak olduğu, Başkanımız Sayın Fikret Orman'a tepkide bulunduğum ve Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na da bu nedenle katılmadığım mizansenini hayretle okudum. Sağlık sorunlarım sebebiyle Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na katılamadığımı üzülerek belirtirim. Rahatsızlığım süresince futbol komitesinde birlikte görev yaptığım arkadaşlarımla telefonla sürekli irtibat halinde olduğumun da bilinmesini isterim. Değerli Başkanım ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ile uyum içerisinde Beşiktaşımız'ı sorunlarından arındırmaya çabaladığımız bu dönemde çıkan bu tarz maksatlı haberler, kesinlikle art niyetli yaklaşımlardır" ifadelerini kullandı.

    "Gün çatlak değil, kenetlenme günüdür" diyen Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Beşiktaş bu zor dönemi birbirine kenetlenen inançlı Beşiktaşlılar'ın mücadelesiyle aşacaktır. Değerli başkanım ve bunun ötesinde hayattaki gerçek dostum Fikret Orman'ın yönetim kurulunda çatlak çıkaracak son kişi Deniz Atalay'dır. Yönetim kurulumuzun yapacağı ilk toplantıda yerimi alacağım.

    Taraftarlarımızın ve camiamızın bu tür maksatlı haberlere itibar etmemesini dilerim."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow