hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ersan'dan fedakar imza

    Ersandan fedakar imza
    expand

    Ekonomik sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta ücretinde indirim yapmayı kabul eden Ersan Adem Gülüm ile yapılan yeni sözleşmenin şartları açıklandı.

    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamaya göre, Ersan Adem Gülüm ile yapılan sözleşmenin 3. maddesi olan ödemeler ve özel hükümler maddesinin, diğer ücretler ve ödeme şekli bölümünün ek bir sözleşme ile değiştirildiği vurgulandı.

    Açıklamada, "Buna göre; (Ersan Adem Gülüm'ün) sözleşmedeki garanti ücreti 1.200.000 eurodan 750.000 euroya, maç başı ücreti ise 20.000 eurodan 12.000 euroya indirilmiştir. Maç başı ücreti 40 maçla sınırlıdır."

    Gülüm, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen ve Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'ın da hazır bulunduğu törenle, ücretinde indirim yapan yeni sözleşmeye imza attı.

    Toplantıda konuşan Tamer Kıran, Ersan Adem Gülüm'ün geçen sezon ağır bir sakatlık geçirdiğini hatırlatarak, "İçinde bulunduğumuz dönemde kendisinden fedakarlık yapmasını istediğimizi belirttik. Sağ olsun bizi kırmadı. Her Beşiktaşlı'nın bugün yapması gereken fedakarlığı kendisinin de göstereceğini
    söyledi. Takımımız lehine düşük şartlarla sözleşmesini yeniledi. Yapmış olduğu bu özveri, kendisinin Beşiktaşlı duruşuna, Beşiktaş değerlerine ve 'FEDA'ya ne kadar büyük destek verdiğinin en büyük göstergesidir. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim" diye konuştu.

    Geçen sezon çok büyük sakatlıklar geçirdiğini ve Beşiktaş'ın kulüp olarak en kötü günlerinde hep yanında olduğunu kaydeden Ersan, "Beni hep desteklediler. Bana, (Ersan, sözleşmeni düşürmeni istiyorlar) denildiğinde, hiç düşünmeden kabul ettim, aileme danıştım onlar da kabul etti" ifadesini  kullandı.

    Ersan, çocukluğundan beri Beşiktaşlı olduğunu anlatarak, "Beşiktaş'a yardım edebiliyorsam ne mutlu bana. Gerçekten oyuncu olarak bu kulübe fedakarlık gerekiyor bu sene. Herkes ne kadar kötü günler geçirdiğimizi biliyor. Şimdi destek lazım Beşiktaş'a, ben de elimden geleni yapmak istedim ve yapıyorum"
    dedi.

    Eski formuna ulaşmak için biraz zamana ihtiyacının olduğunu belirten Ersan, "Kondisyon olarak hazır değilim. Gerçekten o hırsı, çabayı Beşiktaş için sarf etmek istiyorum. İlk geldiğimdeki performansı sergilemek istiyorum. Umarım iyi bir kamp geçirir ve aynı performansı sergilerim" dedi.

    Ersan Adem Gülüm, kendisi gibi büyük bir sakatlık yaşayan takım arkadaşı İsmail Köybaşı'na da "Geçmiş olsun" derken, "Kendisi normal olarak moral bozukluğu yaşıyor. Sakatlıklarda büyük tecrübeler ediniyorsun. Ben onunla konuştum ve moralini bozmamasını istedim. İnşallah o da eski seviyesine kavuşur" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow