hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akhisar'ın sahası belli oldu

    Akhisarın sahası belli oldu
    expand

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, bu sezon Süper Lig'e yükselen Akhisar Belediyespor'un maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağını bildirdi.

    Koşar, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı ve Denizlispor Kulübü Başkanı Yurdal Duman, Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör ve yöneticileri ziyaret etti.

    Manisaspor bünyesinde açılan yaz spor okullarında katılımcılara İngilizce kurslarının da verilmesi gerektiğini kaydeden Koşar, "Aileler, 'Benim çocuğum Manisaspor'da adam olacak' diye çocuklarını getirsinler. Manisaspor'un bu konuda örnek olması lazım" dedi.

    Manisaspor'un "uçağını, türbülanstan biran önce çıkarması gerektiğini" kaydeden Koşar, "Mali disiplin, yönetim disiplini ile futbol anlayışındaki genel kültür ile devam edecek bir anlayışı getirmeleri lazım diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

    -Akhisar Belediyespor maçlarını Manisa'da oynayacak-

    Bu sezon Süper Lig'e çıkan Akhisar Belediyespor'un maçlarının nerede oynanması gerektiğine karar verildiğini açıklayan Koşar, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Akhisar Belediyespor maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacak. TFF'den gönderdiğimiz stat güvenlik müdürünün bana verdiği rapora göre Akhisar'ın mevcut stadı maalesef Bank Asya 1. Lig'de bile futbol oynanması mümkün olmayan bir stat. 3 bin kişilik statta Süper Lig takımının oynaması hiç mümkün değil, bu TFF'ye, Ege'nin bir takımına ayıp, her şeye aykırı.

    Akhisar'a acilen stat yapılması lazım. Oraya yakışan şekilde 12 veya 13 bin kişilik stat projesinin hayata geçmesi lazım. Biz de onları en iyi şekilde misafir ederek, bağrımıza basmalıyız. Manisasporlular'ı Akhisarsporlular ile kaynaştırıp ortak menfaatleri ve kültürü Manisa'da ortaya çıkarıp, onları 1 veya 1,5 yıl burada ağırlamak zorundayız."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow