hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmet Topal'ın menajeri yalanladı

    Mehmet Topalın menajeri yalanladı
    expand

    İspanya'nın Valencia takımında forma giyen Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak, oyuncusunun Fenerbahçe ile anlaştığı şeklindeki iddiaların doğru olmadığını belirterek, "Fenerbahçe'den şu ana kadar resmi teklif gelmedi" dedi.

    Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor! Bir süredir transfer gündeminde olan Mehmet Topal'ın transferi için Valencia ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'nin mutlu sona ulaştığı iddia edildi.

    AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak, 20-25 gün önce de Mehmet'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunun medyada iddia edildiğini hatırlatarak, "Oysa transferle ilgili resmi bir teklif yok. Ayrıca Fenerbahçe bittiğini düşünse, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 'Valencia ile görüşmeler başlandı' diye niye açıklamasın" dedi.

    Transferle ilgili bir gelişme olmadığını vurgulayan Batur Altıparmak, "Şu an itibariyle biten hiçbir şey yok. Ancak ilerleyen dönemde ne olur bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

    -Mehmet İstanbul'a geliyor-

    A Milli Futbol Takımı kampının ardından tatile çıkan Mehmet Topal, İstanbul'a geliyor.

    Altıparmak, Mehmet'in İstanbul'a geleceğini belirterek, "Mehmet tatilde. Muhtemelen yarın veya 21 Haziran Perşembe günü İstanbul'da olacak. Hep beraber bekleyelim, görelim" şeklinde konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow