hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    O ceset kayıp İrlandalı taraftara mı ait?

    O ceset kayıp İrlandalı taraftara mı ait
    expand

    Polonya polisi bir ceset bulduğunu ve cesedin iki gündür haber alınmayan 21 yaşındaki İrlandalı taraftar James Nolan'a ait olabileceğini açıkladı.

    Ukrayna ve Polonya'nın evsahipliğinde düzenlenen şampiyonayı izlemeye gelen 21 yaşındaki James Nolan, bir grup İrlandalı arkadaşıyla maç izleyip, barda eğlendikten sonra pazar günü sabahın erken saatlerinde ortadan kaybolmuştu.

    Polis sözcüsü Monika Chlebicz, gece oteline dönmeyen ve telefonlara cevap vermeyen Nolan'ın arkadaşlarının, kendilerine başvurduğunu söylemişti.

    Kentte arama başlattıklarını belirten Chlebicz, 21 yaşındaki gencin fotoğraflarını internet sitelerinde yayımladıklarını söylemişti.

    Çok geçmeden kötü haber geldi. Henüz kesin olarak bilinmese de Polonya polisinin bulduğu bir cesedin James Nolan'a ait olduğu belirtiliyor.

    Basına açıklama yapan polis Len Bojarski, "Dalgıçlar tarafından nehirden genç bir adamın cesedinin çıkardığını doğrulayabilirim" derken, "Şu anda biz bu bedenin kayıp İrlandalı taraftara ait olabileceğini tahmin ediyoruz. Ailesinin Polonya'ya yarından önce gelme şansı yok. Geldiklerinde cesedi onlara teşhis ettireceğiz" dedi.

    Polonya'da bir televizyon kanalına konuşan başka bir yetkili ise Brda Nehri'nden çıkarılan cesedin üzerinde Nolan'a ait belgelerin bulunduğunu söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow