hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakan Arıkan Antalyaspor'a imza attı

    Hakan Arıkan Antalyaspora imza attı
    expand

    Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş'ın eski kalecisi 29 yaşındaki Hakan Arıkan ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

    Geçen sezon Mersin İdmanyurdu forması giyen ve (A) Milli Takım'da da yer alan deneyimli kaleci Hakan Arıkan için Medical Park Antalyaspor Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

    Törende, Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Yıldırım, Emin Altıner de hazır bulundu. Yönetici Bülent Yıldırım, Türk sporunun güzide oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şöyle dedi:

    "Hakan Arıkan, Türk sporunun yetiştirdiği en önemli kalecilerden biri. Sadece yeteneği ile değil, uyumlu çalışması ile örnek sporcu kişiliği göstermiştir. Hakan'ı transfer etmek üzere performansını uzun süredir takip etmekteydik. Kulübümüz, teknik kurul ve genel menajerin bilgisi dahilinde Hakan Arıkan'ı bünyesine katmıştır. Arıkan'ın, sadece kulübümüzde değil, kısı zamanda Milli Takım'da da görev alacağına inanıyoruz."

    Tecrübeli kaleci Hakan Arıkan ise bu yıl Medical Park Antalyaspor'un artık kendi evi olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

    "İnşallah bu yıl burası bizim evimiz olacak. Biz sizleri misafir edeceğiz. Mehmet hoca ile olsun yönetim kurulu ile olsun, transfer olmadan önce düşüncelerimiz Antalyaspor'un bir başarı yakalamasıydı. Amacımız bu sene başarılı bir sezon geçirip, Avrupa Kupaları'na kalmak diye konuşuldu. Bunu başarmak istiyoruz. Antalyaspor'un geçmiş yıllarına baktığımızda devamlı üst sıralara tırmanma mücadelesi vardı. Önümüzdeki sene bunu başaracağımıza inanıyorum. Amacı olan bir takıma geldiğimi düşünüyorum. İnşallah başarılı güzel bir sezon geçireceğime inanıyorum."

    Kocaelispor'da profesyonelliğe adım atan Hakan, Ankaraspor, Beşiktaş ve son olarak Mersin İdman Yurdu takımlarında oynadı. Kariyerinde Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve A Milli Takım'la çok sayıda uluslararası maçlar olan Hakan Arıkan, 1 kez A2, 12 kez A Milli takım kadrolarında da yer aldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow