hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Olay hakem konuştu

    Olay hakem konuştu
    expand

    Avrupa Futbol Şampiyonası (D) Grubu'ndaki Ukrayna-İngiltere maçında Ukrayna'nın tartışmalı gol pozisyonuyla ilgili Macar hakem Viktor Kassai, "Sonumuzu getiren hatayı yaptığımızı anladık" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Macaristan Futbol Federasyonu'na açıklama yapan dünyaca ünlü Macar hakem Viktor Kassai, "Sonumuzu getiren hatayı yaptığımızı anladık. Maçı yöneten hakem kadrosunda kimin suçlu olduğunu aramamız yersiz. Sonunda bu hata nedeniyle eve gönderildik" değerlendirmesinde bulundu.

    Macar televizyonuna bu sabah canlı yayına katılan Kassai, "Yüzmilyonların Ukrayna-İngiltere maçını canlı izlediğini biliyorduk. Bu tüm hakemlerin daha da gerilmesine neden oluyor. Topun çizgiyi geçtiğini kararın hemen ardından anladık, ancak artık çok geç olmuştu. Yaptığımız bu büyük hatanın adından eve gönderilmemiz çok normal" diye konuştu.

    Karşılaşmanın 62. dakikasındaki Ukrayna atağında topun kale çizgisini geçmesine rağmen Macar hakem Viktor Kassai ile çizgide görev yapan yardımcısı Istvan Vad golü vermemiş ve Ukrayna karşılaşmadan 1-0 yenik ayrılarak şampiyonaya veda etmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow