hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sadri Şener: "Transfer faaliyetlerimiz sürüyor"

    Sadri Şener: Transfer faaliyetlerimiz sürüyor
    expand

    Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, teknik heyetle mutabakat içerisinde hazırladıkları plana göre transfer faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.

    Şener, Trabzonspor Dergisi'nin Haziran-Temmuz sayısındaki yazısında, geride bıraktıkları sezonun ardından yeni döneme daha güçlü bir kadroyla girmek adına çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

    "Teknik heyetimizle mutabakat içerisinde hazırladığımız plana göre transfer faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu arada UEFA'nın beklediğimiz yönde bir karar açıklaması her zaman söylediğimiz gibi kulübümüzün ne kadar temiz olduğunu herkese yeniden göstermiş oldu. Haklılığımız UEFA'nın tavrıyla bir kez daha teyit edildi. Bizim zaten başından beri söylemimiz de tamamen bu yöndeydi. Geride bıraktığımız sezon bizler adına son derece yorucuydu. Bir mücadele verdik, halen de vermeye devam ediyoruz. Son 5 yılda büyük işler başardık, yoğun tempoda çalıştık. Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandık, alnımızın teriyle şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettik. Devler arenasında sadece bir maç kaybettik ve gruptan çıkarak UEFA Avrupa Ligi'ne devam ettik."

    Şener, güncel gelişmelerin arasına sıkışıp kalsa da özellikle kulübün ekonomik geleceği açısından büyük önem taşıyan HES Projesi'nin onaylanan ÇED raporunun, artık sürecin tamamlanması yönünde ciddi bir adım olarak görülmesi gerektiğine işaret etti.

    Şener, şöyle devam etti:

    "Bu proje hayata geçirildiğinde Trabzonspor maddi anlamda son derece büyük kazanımlar elde edecektir. Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz ilk andan bu yana, kulübümüzü sportif ve ekonomik anlamda sağlam temellere oturtmak adına gecemizi gündüzümüze katarak büyük bir mesai harcadığımız bilinmelidir. Bundan böyle de aynı gayret içerisinde yolumuza devam edeceğimiz
    bilinmelidir."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow