hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emre Belözoğlu'nun Aziz Yıldırım'a vedası

    Emre Belözoğlunun Aziz Yıldırıma vedası
    expand

    İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olan Emre Belözoğlu, "Futbolda şike" davası kapsamında tutuklu yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile duruşma salonunda vedalaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya verilen kısa arada, Fenerbahçe'den Atletico Madrid takımına transfer olan milli futbolcu Emre Belözoğlu da Aziz Yıldırım ile duruşma salonunda görüştü. Aziz Yıldırım'a sarılan ve bir süre sohbet eden Belözoğlu, aranın sona ermesinin ardından salondan ayrıldı.

    İstanbul Adalet Sarayı'ndan ayrılırken basın mensuplarının sorularını cevaplayan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde bakış açısının değişmesinde en önemli rolü oynayan kişinin Aziz Yıldırım olduğunu belirterek, Fenerbahçe camiasına hizmet etmeye çalıştığını ve başarılı olduğunu sandığını söyledi.

    Sokakta Fenerbahçe taraftarının kendisine gösterdiği teveccühün kendisi için çok önemli olduğunu belirten Belözoğlu, Fenerbahçeli taraftan haklarını helal etmelerini istedi. Belözoğlu, "Elimden geldiğince gerek Fenerbahçe gerekse Türk futbolunu Avrupa'da temsil etmeye çalışacağım" dedi.

    Türkiye'den ayrılmadan önce de tesislere giderek, takım arkadaşları ve Aykut Kocaman ile vedalaşmak istediğini belirten Belözoğlu, "Kolay olmadı benim için. İnşallah Türkiye'ye döndüğümde Aziz başkanımız ve diğer ağabeylerimiz de özgürlüklerine kavuşmuş olurlar. Onlara güvenimiz devam ediyor. İnşallah onlar da bir an önce ailelerine, sevdiklerine kavuşurlar. Bana bugüne kadar destek olan, bana vermiş oldukları sözleri sonuna kadar yerine getiren büyük camiaya, ben de emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin" diye konuştu.

    Duruşma salonunda Aziz Yıldırım ile birbirlerine sarıldıkları hatırlatılarak, bu konuda ne söyleyeceği sorulan Belözoğlu, şunları kaydetti:

    "Aziz başkanı gerçekten tanımak gerekiyor. Ben her zaman onu tanıdığım için kendimi şanslı hissettim. Sporu çok seven, bu iş için kendini adamış çok ender insanlardan biri benim için. Kolay olmadı. Zaten bir senedir ayrılığımız vardı. Kendisinin yokluğunu biz takım olarak çok yaşadık bu sene. Ben yapmam gereken şeyi yaptım. Buraya gelmem gerekiyordu zaten. İnanıyorum inşallah bu ay çıkacaktır başkanımız. Her zaman benim için bir ağabey, bir büyük olarak kalacaktır kendisi."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow