hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yattara Sadri Şener'i bombaladı!

    Yattara Sadri Şeneri bombaladı
    expand

    Gelecek sezon Mersin İdmanyurdu formasıyla Süper Lig'e geri dönecek olan Trabzonspor'un eski oyuncusu Yattara "Sadri Şener futbolu inşaat sanıyor" dedi.

    2003-2011 yılları arasında Trabzonspor'da forma giyen İbrahima Yattara, geçen yıl Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına transfer olmuştu.

    Bir yıl sonra bu kez Mersin İdmanyurdu formasıyla Süper Lig'e dönecek olan Gineli futbolcu, Trabzospor'dan ayrılışını anlattı.

    Başkan Sadri Şener ve Şenol Güneş'le problemleri olduğunu söyleyen Yattara "Trabzonspor'dan kendim ayrılmak istedim. Şenol Güneş beni oynatmıyor, devamlı yedek bırakıyordu. İstenmediğim yerde durmak istemedim. Başkan beni sevmiyor, hoca beni oynatmıyor. Çok sıkıntı çektim" diye konuştu.

    Gineli futbolcu "Trabzon her zaman benim kalbimde ayrı bir yeri olan bir yer olarak kalacak. Ama maalesef Trabzonspor kötü yönetiliyor. Sadri Şener olsun, Nevzat Şakar olsun, futbolu bilmiyorlar. Futbolu inşaat sektörü gibi zannettiler" dedi.

    Selçuk İnan, Egemen, Engin, Ceyhun, Burak gibi oyuncuların takımdan ayrılmasını da değerlendiren Yattara "Bu oyuncuların hepsi Sadri Şener döneminde gitti. Sadri Şener futbolcuları para verip alıyor ama sonra bedava gönderiyor. Ben bile bedavaya gittim. Özellikle Burak'ın gitmesine nasıl izin verdiler anlamak mümkün değil. Adam gol atıyor, kral orada. Neden bırakıyorlar? Şenol Güneş futbolu biliyorsa ne yapıp ne edip Burak'ı takımda bırakmalıydı. Bence çok yanlış transfer" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow