hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Azla mutlu olan adam: Carvalhal

    Azla mutlu olan adam: Carvalhal
    expand

    Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Hoenderloo kasabasında sürdüren Süper Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Carlos Carvalhal, kampın çok iyi gittiğini belirterek, iyi yolda olduklarını söyledi.

    Kampı AA muhabirine değerlendiren Carvalhal, şimdiye kadar yaptıkları hazırlık maçlarında iyi bir görüntü ortaya koyduklarını ifade ederek, "Ama daha yolun başındayız yapacak çok işimiz var" dedi.

    Hazılık maçlarının takımın gidişatını görmeleri açısından oldukça önemli olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu:

    "Bu maçlar, yaptığımız çalışmaların nasıl gittiğini görmemiz açısından faydalı oluyor. Takımızın hazırlık maçlarında iyi bir reaksiyon gösterdiğini, iyi
    oynadığını düşünüyorum. Her maçta elimizden geldiğince daha az hata yapmaya çalışıyoruz. Bu bizim için iyi bir sinyal diye düşünüyorum. Daha yapacak çok işimiz var, fakat şüphesiz iyi bir yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Bir arada iyi bir şekilde takım halinde oynuyoruz. Tabii ki daha da iyiye gideceğiz."

    -Şampiyonluk hedefi erken-

    Yeni sezon için güçlü ve iddialı bir takım oluşturmak istediklerini anlatan Portekizli tek adam, şampiyonluk hedefinin bu aşamada erken olduğunu dile
    getirdi.

    "Biz şampiyon olmak için savaşmıyoruz" diyen Carvalhal, şöyle devam etti:

    "Bizim bulunduğumuz seviye şampiyonluğu düşünmek için biraz erken. Ama yapmaya çalıştığımız şey daha iddialı, yıldan yıla daha güçlü bir takım yaratmak. Eğer takım gelişmeye devam ederse kim bilir belki bir kaç sene sonra şampiyonluk hakkında konuşmaya başlayabiliriz. Bunu düşünmek için önce bizim gelişmemiz lazım."

    En büyük hedeflerinin rakibe bakılmaksızın bütün maçlarda 3 puan için mücadele etmek olacağını vurgulayan Carvalhal, "Öncelikle bizim için önemli olan bütün maçlarda 3 puan için mücadele eden iddialı bir takım olmamızdır. Rakip kim olursa olsun, rakibin gözünün içine, yüzüne bakarak oynayabilecek, karşı koyabilecek bir takım olmamız lazım. Bizim en büyük hedefimiz budur" diye konuştu.

    Carlos Carvalhal, genel anlamda oyuncularının performansından memnun olduğuna da dikkati çekerek, şu anda transfer konusunda özel bir arayış içinde olmadıklarını ifade etti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow