hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gökdeniz Milli Takımı değerlendirdi

    Gökdeniz Milli Takımı değerlendirdi
    expand

    Rusya Lig ekiplerinden Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Kadareniz, A Milli Futbol takımını değerlendirdi. Karadeniz, ay-yıldızlıların zamana ihtiyacı olduğunu vurgularken milli takım defterini 3 yıl önce kapattığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hollanda'ya 2-0 kaybedilen mücadele sonrasında yaşanan tartışmalara değinen Gökdeniz Karadeniz, "İyi bir milli takımımız var ancak biraz zaman verilmesi gerekiyor. Bana göre Abdullah Avcı, Hollanda karşısına doğru bir kadro ile çıktı. Türkiye'de yapılan eleştirileri izliyorum, okuyorum ancak bence haksızlık yapılıyor" sözleriyle Abdullah Avcı'ya destek verdi.

    A milli takımın geleceğe yönelik bir yapılanma içerisinde bulunduğunu söyleyen Gökdeniz; "Bu takıma sabır gösterilmesi gerekiyor. Abdullah Avcı'ya da saygı duyuyorum. Gerçekten yenetnekli bir teknik adam" şeklinde konuştu.

    Milli takımda gençlerin önünü açmak gerektiğini belirten tecrübeli oyuncu "Benim için milli takım defteri 3 yıl önce kapandı. Artık gençlerin oynamasını istiyorum. Doğru olan da zaten bu" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow