hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Braga'nın teknik patronu konuştu

    Braganın teknik patronu konuştu
    expand

    Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Galatasaray karşısında kapasitelerinin üzerine çıkıp iyi bir skor elde etmek istediklerini söyledi.

    Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Galatasaray karşısında kapasitelerinin üzerine çıkıp iyi bir skor elde etmek istediklerini söyledi.

    UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nun ikinci maçında sarı-kırmızılı ekiple karşı karşıya gelecek olan Braga'nın teknik direktörü Peseiro, maçın oynanacağı Türk Telekom Arena'da düzenlediği basın toplantısında, rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirterek;

     "Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Beraberlik için oynamayacağız. Böyle bir atmosferde deplasman takımı olarak 1 puan almak da kötü değil ama kapasitemizin üzerine çıkıp iyi bir sonuç almak için oynayacağız" diye konuştu.

    Türkiye'de bulunan Portekizli oyunculardan ve teknik adamlardan Galatasaray ile ilgili bilgi almadıklarını ifade eden Peseiro, "Kimseden Galatasaray hakkında bilgi istemedik. Kendi bilgilerimizi, kendimiz topladık ve takımı analiz ettik" dedi.

    Galatasaray'ın Manchester United ile oynadığı maçı izlediklerini, sarı-kırmızılı oyunculardan herhangi birine karşı kişisel önlem almayı düşünmediklerini anlatan Portekizli teknik adam, şunları söyledi:
    "Rakibimiz, Manchester United karşısında çok iyi bir oyun ortaya koydu. Birçok gol pozisyonuna girip iyi oynadılar. Biz de bunu izledik. Buna göre önlemlerimizi aldık. Kapasitemizin üzerine çıkacağımızı düşünüyorum. Takıma göre hazırlandık. Zayıf ve güçlü yönlerini analiz ettik." Peseiro, grubun ilk maçında Rumen ekip Cluj'a yenildiklerini hatırlatarak, bu maçı bir dönüm noktası olarak görmediklerini de sözlerine ekledi.

    Mossoro: "Burada iyi oynayacağımıza eminim"

    Basın toplantısına katılan Braga'nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Mossoro ise Galatasaray'dan korkmadıklarını, maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Zor bir maç oynayacaklarının bilincinde olduklarını vurgulayan Mossoro, "Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık. Burada iyi oynayacağımıza eminim. Maçtan pozitif bir skorla ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

    Grup kuralarının çekilmesinin ardından Galatasaray'ı analiz ettiklerini kaydeden Mossoro:

    "Galatasaray'ı iyi inceledik. Güçlü orta sahaları var. Biz de buna hazırlandık. Sadece orta sahaları değil hücum bölgesi de iyi. Buna da hazırlandık. İyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum. Galatasaray'da tanıdığım oyuncular var. Kolektif bir şekildeler ve bütün takım çok güçlü. Fizik olarak çok iyiler. Takım olarak çok iyi oynuyorlar. Sonuçta bizi zor bir maç bekliyor" ifadelerini kullandı.

    Türkiye'de taraftarların oluşturduğu atmosferi bildiklerini, Galatasaray'ın da taraftar desteğinden olumlu etkileneceğini anlatan Brezilyalı futbolcu, "Rakibimiz için kendi evinde oynamak avantaj. Seyircinin baskısını biliyoruz. Tezahüratlarla takımlarına destek olacaklardır. Bu atmosferi Beşiktaş ile oynarken de yaşamıştık. Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak burada pozitif bir sonuç elde edeceğimize inanıyorum" dedi.

    Grupta hangi takımı bir üst tura yükselmeye daha yakın gördüğünün sorulması üzerine de Mossoro, şunları kaydetti: "Gruptan çıkma adına en büyük favori Manchester United. İkinci takım olarak 3 ekip de şanslı. Futbolda sonucu önceden bilemezsiniz. Yarın kaybeden takım için işler zorlaşacak ama daha önünde oynayacağı 4 maç olacak. Maçtan sonra neler olacağını söylemek daha kolay olur."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow