hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhammed Demirci yine sakatlandı

    Muhammed Demirci yine sakatlandı
    expand

    Spor Toto Süper Lig'de 7 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başlarken, Sivasspor maçında sakatlanan Almeida'nın tedavisinin 2 gün süreceği açıklandı. Takımla çalışmalara katılmaya başlayan Muhammed Demirci ise çift kale maçta yeniden sakatlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sivasspor maçı sonrası dün izin yapan siyah-beyazlılar, derbi hazırlıklarına bu sabah basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

    Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmalar gerçekleştirildiği bildirildi.

    Antrenmana, tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün ve Sivasspor maçında sol üst baldırına darbe alan Almeida'nın katılmadığı ifade edilirken, kulüp doktoru İsmail Başöz, Almeida'nın tedavisinin iki gün süreceğini açıkladı.

    Bu arada, İsmail Köybaşı takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, takımla çalışmalara katılmaya başlayan Muhammed Demirci'nin ise çift kale maçta yine sakatlandığı ve tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktığı bildirildi.

    Beşiktaş, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow