hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emre Belözoğlu Alex'in gidişi için ne dedi?

    Emre Belözoğlu Alexin gidişi için ne dedi
    expand

    Atletico Madrid'in Türk futbolcularından Emre Belözoğlu, Alex'in gitmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Asıl olan Fenerbahçe'rir. Ama tabii ki Alex için kolay bir şey değil. İnşallah bir orta yol bulunur, çünkü Fenerbahçe'ye hizmet etmiş bir oyuncu" dedi.

    UEFA Avrupa Ligi (B) Grubu'nda sahasında oynadığı maçta Viktoria Plzen'i 1-0 yenen Atletico Madrid'in Türk futbolcularından Emre Belözoğlu, "Son Avrupa Ligi şampiyonuyuz ve bu unvanla Avrupa'da oynadığımız tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

    Emre, maç sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hocamız genelde çok oynamayan oyunculara şans verdi. Sürekli oynayanlardan 3 oyuncu vardı. Şu ana kadar yaklaşık 17-18 maç oynadık ve bunların 3-4'ünde birlikte oynayan oyuncular sahada yer aldı. Bu yüzden kolay değil. Ama tabii ki kazanmak önemli. Herkes elinden geleni yaptı" dedi.

    Emre Belözoğlu, İspanyol liginde de çok iyi giden bir takım olduklarını ve teknik direktör Simeone'nin iyi işleyen bir takımda değişiklik yapmak istememesinin normal olabileceğini söyledi.

    Atletico Madrid'de şimdiye kadar sadece 2 Avrupa Ligi maçında forma giyen Emre, "Ben buraya gelirken bu anlamda zorlukların farkında olarak geldim ama sezon daha çok uzun. Zaten hocayla bu konuyla ilgili konuşmaları da yapıyoruz. En son iki gün önce konuştuk. Böyle şans geldiği zaman iyi değerlendirmem gerekiyor, ondan sonra forma şansı gelecektir diye düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

    Arjantinli teknik adamın, "Emre'yi layık olduğu şekilde oynatamadığım için kendimi sorumlu hissediyorum" yönündeki sözlerine ilişkin Emre, "Sağolsun , teşekkür ederim. Ben iyi çalışıyorum, profesyonel bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Özellikle 27, 28 yaşından sonra kendime iyi baktım. Benim için önemli olan şu anda takımın iyi gitmesi ve iyi gidiyor. Hocanın inandığı insanlar var, bu da normaldir. Önemli olan hoca ile aramdaki samimi ilişkilerdir. Ben Simeone ile çok iyi ilişki içinde olduğumu düşünüyorum, bu yüzden bana da şans gelecektir" diye konuştu.

    Emre, eski takımı Fenerbahçe'de futbolcu Alex'in ayrılmasıyla yaşanan tartışmalara ilişkin ise "Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe'den artık yeterince uzaktayım, eski camiamın içinde değilim. O yüzden orada, içeride olanlardan açıkçası bir haberim" dedi.

    "Alex'in bu şekilde gitmesine şaşırdınız mı" sorusuna da Emre, "Şaşırma değil. Alex benim yakın arkadaşım. Kendisiyle de zaten konuştum. Futbolun içinde bunlar var. Asıl olan Fenerbahçe'dir. Ama tabii ki bir futbolcu olarak düşündüğümde Alex için kolay bir şey değil. Kimsenin üzüntüsü olmasın. Hem Fenerbahçe camiası hem Alex üzülmesin. İnşallah bir orta yol bulunur, çünkü Fenerbahçe'ye hizmet etmiş bir oyuncu. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Ben, eski camiam olsa da oynarken kendimi oraya ait hissettim. Fenerbahçe, çok başarılı olsun istiyorum" yanıtını verdi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow