hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alex Coritiba'yla anlaştı mı?

    Alex Coritibayla anlaştı mı
    expand

    Fenerbahçe'den ayrılışıyla Brezilya'da da gündeme oturan Alex de Souza'nın Coritiba ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

    Globo'ya açıklamalarda bulunan Alex de Souza'nın kardeşi Taxinha, Brezilyalı oyuncunun cumartesi günü Coritiba'ya geleceğini belirterek, "Alex geçtiğimiz sezon Coritiba'ya gelmeye karar vermişti. Ancak kulübün durumunu gözlüyordu. Geçtiğimiz yaz tatil için geldiğinde kulüple bir görüşme gerçekleştirmişti. Şimdi serbest bir oyuncu ve Coritiba ile anlaşma yapmaya geliyor" şeklinde konuştu.

    Ligde 16. sırada bulunan Coritiba'nın küme düşme ihtimalinin Alex'i düşündüren tek etken olduğunu belirten kardeşi, "Palmeiras ve Cruzeiro'da onunla ciddi bir çimide ilgileniyor. Ancak o futbolu gönlünde yatan kulüpte bırakmak istiyor. Alex parayla işi olan bir insan değildir. Kalbinin sesini dinleyerek Coritiba'ya geliyor. Onun önümüzdeki sezon Coritiba'da olacağına eminiz. Biz de onun Coritiba'da oynamasını istiyoruz. Çünkü burası onun evi ve burada arkadaşlarının ve ailesinin yanında kendini iyi hissedecek" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow