hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmander Almanya maçında oynayacak

    Elmander Almanya maçında oynayacak
    expand

    İsveç'in Almanya ile oynayacağı maçta büyük bir ihtimalle ilk 11'de forma giyecek.

    Johan Elmander'in sakatlığından dolayı büyük bir endişe duyan Galatasaray'a İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Eric Hamren'den kötü haber geldi. Elmander'in İsveç'in Faroe Adaları ve Almanya maçlarında forma giymesini istemeyen sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Fatih Terim'in bu isteği Faroe Adaları maçında yerine gelmişti.

    Zayıf rakibi karşısında Elmander'i riske etmeyen İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Eric Hamren, tecrübeli golcünün sakatlığı konusunda Galatasaray ile bilgi alışverişi içerisinde olduklarını ve kendisini ekonomik olarak kullanacaklarını ifade etmişti.

    İsveç'in Faroe Adaları ile oynadığı maçta forma giyemeyen Elmander'e Almanya ile oynanacak olan maçta ise ilk 11 yolu gözüktü. İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Hamren, yaptığı açıklamada Salı günü oynanacak olan Almanya maçında Elmander'i sahaya sürebileceğinin sinyallerini verdi.

    Elmander'i Faroe Adaları karşısında riske etmediklerini ifade eden Hamren, golcü futbolcunun cumartesi günü sağlık kontrollerinin yapıldığını ve ciddi bir sorunun bulunmadığını dile getirdi. Hamren ayrıca Elmander'in de kendisiyle yaptığı görüşmede, "Kendimi iyi hissediyorum" ifadesini kullandığını belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow