hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AEL'den mesaj: "Bu bir futbol maçı, savaş değil"

    AELden mesaj: Bu bir futbol maçı, savaş değil
    expand

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Fenerbahçe ile eşleşen Kıbrıs Rum kesiminin AEL Limasol takımının iletişim müdürü Plutis Avraam, Fenerbahçe ile oynayacakları maçların siyasi boyut kazanmasını istemediklerini belirterek, "Bu bir futbol maçıdır, savaş değil" dedi.

    Rum tarafında yayın yapan Sports1 isimli radyoya konuşan Avraam, 25 Ekim'de Güney Lefkoşa'daki GSP Stadında oynanacak AEL Limasol-Fenerbahçe maçı
    için Fenerbahçeye bin 400 bilet ayrıldığını açıkladı.

    Avraam, maçla ilgili, Cuma günü, Kıbrıslı Türk gazetecilerin de katılımı ile bir basın toplantısı düzenleyeceklerini belirtti.

    Avraam, Fenerbahçe ile oynayacakları maçların siyasi boyut kazanmasını istemediklerini, bunu daha önce de açıkladıklarını belirterek, "Ancak öteki tarafın da (Fenerbahçe) aynı niyette olup olmadığı kesin değil" iddiasında bulundu.

    "Fenerbahçe'ye bin 400 bilet vereceğiz. Türkler bu biletleri Kıbrıslı Türkler'e verecek" ifadesini de kullanan Plutis Avraam, "Bu bir futbol maçıdır, savaş değil" dedi.

    İstanbul;da oynanacak rövanş karşılaşması için AEL taraftarlarına ayrılacak bilet sayısının çok yakında netleşeceğini belirten Avraam, "İlk maçta, AEL taraftarlarının İstanbul;a gitmesinin riskli olacağı kanaatine varılırsa, olgular değişebilir" ifadesini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow