hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Quaresma: "Yönetim beni istemiyor"

    Quaresma: Yönetim beni istemiyor
    expand

    Beşiktaş'ta aldığı parada indirim yapmayınca kadroya alınmayan Ricardo Quaresma İstanbul dönüşünde yaptığı açıklamada "Beşiktaş taraftarını seviyorum. Yönetim ve teknik direktör beni istemiyor" dedi.

    Bu sezon Beşiktaş gündeminin en önemli maddesi haline gelen Ricardo Quaresma sorunu, geçtiğimiz hafta Siyah Beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın 'Beşiktaş için Quaresma defteri kapanmıştır' açıklamasına rağmen hala net bir sonuca ulaşamadı.

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada teknik heyetin verdiği izin sonrası ülkesi Portekiz'e giden, dün akşam da İstanbul'a geri dönen Quaresma'nın bu hafta içinde Beşiktaş yönetimi ile görüşme isteğinin olduğu iddia edilmişti. 10 gün önce yıllık ücretinde 750 bin Euro indirime giden, ancak daha sonra bu indirimden vazgeçtiği öğrenilen Quaresma'nın, yapılacak görüşmede başkan Orman ve futbol komitesine takıma dönmek için son şartlarını bildireceği tahmin edilirken, Portekizlki futbolcunun yeni bir görüşme talebinin olmadığı ortaya çıktı.

    BULUT:"QRicardo Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut, dün akşam İstanbul'a dönen Portekizli futbolcunun başkan Orman veya yönetim kurulu üyeleri ile görüşmek için bir randevu almadığı söyledi. Bulut konu ile ilgili yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi.

    "Quaresma ve Beşiktaş yönetimi arasında bugüne kadar görüşmeler oldu. Ancak son görüşmemizi yaklaşık 10 gün önce gerçekleştirdik. İzinli olduğu için Portekiz'e giden ve dün akşam geri dönen Quaresma'nın Başkan Orman veya futbol komitesi ile yeni bir görüşme talebi olmamıştır. Quaresma kendisine verilen antrenman programı çercevesinde hazırlıklarına devam edecek."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow