hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'tan Ferrari açıklaması

    Beşiktaştan Ferrari açıklaması
    expand

    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., CAS'ın kararı gereği Matteo Ferrari'ye öndenmek üzere şirket mali tablolarında 8 milyon 157 bin 337 euro karşılık ayrıldığını bildirdi.

    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., siyah-beyazlı kulüp ile İtalyan futbolcu Matteo Ferrari arasında Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) görülen davanın sonucuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

    Şirketten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, CAS'ın dünkü kararıyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

    "Matteo Ferrari tarafından 03.08.2011 tarihinde yapılan başvuru kısmen kabul edilmiştir. Beşiktaş A.Ş., Matteo Ferrari'ye 7.256.641,95 Euro tutar ile bu tutara 11.07.2011 tarihinden itibaren tüm ödemelerin gerçekleştiği güne kadar işletilecek yıllık yüzde 5 faizi ile ödemesine, CAS tarafından bildirilecek tahkim masraflarının Beşiktaş A.Ş. tarafından ödenmesine, 25.000 CHF (İsviçre Frangı) tutarındaki yasal harcamalar ve diğer giderlerin Beşiktaş A.Ş. tarafından ödenmesine karar verilmiş, diğer tüm talepler reddedilmiştir."

    Açıklamada ayrıca, söz konusu dava için şirket mali tablolarında 8 milyon 157 bin 337 Euro tutarında karşılık ayrıldığı belirtildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow