hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hamit Altıntop'tan Avcı'ya "sert ol" tavsiyesi

    Hamit Altıntoptan Avcıya sert ol tavsiyesi
    expand

    Milli futbolcu Hamit Altıntop, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın inanılmaz pozitif bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek "Bazen iyi niyetliliği, iyi kalpliliği sert uygulamak gerekiyor. Bazen bu ciddiyeti hissettirmek gerekiyor" dedi.

    Milli futbolcu Hamit Altıntop, "Önemli olan bu saatten sonra bütün puanları toplamak" dedi.

    Hamit, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde, A Milli Takım'ın Macaristan'a 3-1 yenilmesinin ardından düzenlenen basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    "Milli takımın yediği golle ilgili soru" üzerine Hamit, "Söyleyecek söz bulamıyorum. Biz de nasıl oldu anlamadık. Ama ilk yarıda inanılmaz pozitif bir oyun çıkardık. Önemli olan bu saatten sonra bütün puanları toplamak. Ben önce de söylemiştim maçtan maça bakmak lazım. Diğer takımların avantajı çok iyi. İçeride Andorra ve Estonya maçlarını kazanmak istiyoruz" dedi.

    Romanya maçına göre daha iyi oynadıklarını ve karşılaşmaya pozitif başladıklarını belirten Hamit, "Daha iyi bir his vardı. Siz dışarıdan nasıl gördünüz bilmiyorum. Sonuç inanılmaz olumsuz. Bu hepimizi üzüyor. Maalesef ileri adım atamıyoruz. Şartlara ve imkanlara göre en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bazı pozisyonlarda daha soğukkanlı bazı pozisyonlarda daha akıllı hareket edebiliriz. Böyle durumlarda takım içindeki genç arkadaşların da bizim gibi tecrübeli arkadaşlardan öğreneceği çok şey var. Bizler öğreneceğiz, genç arkadaşlara da öğreteceğiz. Bazı şeyler kelimelerle anlatılmaz" ifadesini kullandı.

    Hamit, "Abdullah hoca soyunma odasında ne dedi" yönündeki soruya, "İnanılmaz pozitif bir kişiliğe sahip, detaylara dikkat eden ve bizleri de maça öyle hazırlayan... Eleştiri değil ama ben kendi tecrübeme dayanarak... Bazen de o iyi niyetliliği, o pozitifliği, iyi kalpliliği sert uygulamak gerekiyor. Ben buna inanıyorum. Bazen bu ciddiyeti hissettirmek gerekiyor" yanıtını verdi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow