hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'da Giray sevinci

    Trabzonsporda Giray sevinci
    expand

    Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle iki aydır takımdan ayrı kalan başarılı stoper Giray Kaçar, Teknik Direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Beşiktaş maçında görev alabileceğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "BEKLENENDEN UZUN SÜRDÜ"

    Trabzonspor'un 23 Ağustos'ta Macaristan'ın Videoton ekibiyle oynadığı UEFA Avrupa Ligi Play - Off turu ilk maçında sağ kolundan sakatlanan Giray Kaçar, 3 hafta sonra antrenmanlara başlamış ancak sakatlığının tekrarlaması üzerine yeniden takımdan uzak kalmıştı. İyileşme sürecinin ardından son 2 haftadır takımla antrenmanlara çıkmaya başlayan ancak kolundaki koruyucuyu çıkarmayan Giray, bugün katıldığı bir organizasyonun ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Giray, sakatlığının beklenenden uzun sürdüğünü ifade ederek şunları söyledi:

    "Biraz erken başlayıp risk aldık ancak bu kötüye götürdü sakatlığımı. Bunun verdiği bir üzüntü var. Önümüzdeki Beşiktaş maçına hazır olmaya çalışıyorum. Daha 3 - 4 gün var. Hocamızın takdiri. 3 - 4 gün ne gösterir bilemiyorum ama her geçen gün daha iyi oluyorum. Beşiktaş maçı olduğu gün sakatlığımda tam iki ay dolacak . Kendimi daha iyi hissediyorum. Kolumu güçlendiriyorum. Hocam görev verirse neden olmasın."

    "KAYBEDİLMİŞ BİR ŞEY YOK"

    Ligde beklediklerinden daha kötü durumda olduklarını da vurgulayan Giray, şöyle devam etti:

    "Ancak ligde bütün rakiplerimiz puan kaybetti ve aynı durumda. O yüzden bizim için kaybedilmiş çok bir şey yok. Beşiktaş maçını kazanıp iyi bir seriye devam etmek istiyoruz. Kasımpaşa maçını kazandık, Beşiktaş ve Bursa maçlarını da alırsak daha iyi bir konuma geleceğimizi ve avantaj kazanacağımızı düşünüyorum. Takım arkadaşlarım da bunun bilincinde. Kendi aramızda konuşuyoruz. Ancak bu maratona maç maç bakmak zorundayız. Önümüzde Beşiktaş gibi önemli bir derbi maçı var. Bu maçı kazanıp daha sonra diğer maçların hesaplarını yapabiliriz."

    "MİLLİ TAKIMIN DURUMU BENİ ÇOK ÜZÜYOR"

    Milli takımın Romanya ve Macaristan karşısında aldığı sonuçlara üzüldüğünü de vurgulayan başarılı defans oyuncusu şunları söyledi:

    "Milli takımın başarısızlığı Türk futbolunu ve tüm futbolcuları etkiliyor. Normal vatandaş olarak değerlendirmek istiyorum; milli takımımızı bu durumda görmek beni çok üzüyor. Ancak futbolcu ve hoca kalitesi olduğunu düşünüyorum. Toparlayabilirler. Hiçbir şeyin sonunun geldiğini düşünmüyorum. Romanya bizi içeride yenebiliyorsa biz de onları dışarıda yenebiliriz. İnanıyorum ki gruptan çıkabiliriz. Hala şansımız var. Bunlar bizim için belki daha sonra bir artı olacak. Kenetlenmemize yol açacak. Bizlerin destek olması gerektiğini düşünüyorum. Sağlık durumum iyi olursa, ihtiyaç da duyulursa milli takım her zaman gitmek istediğim bir yer. Daha önce de çağırıldım ve oynadım. İnşallah milli takımımız 2014 Dünya Kupasına katılır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow