hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor-Fenerbahçe maçı seyircili oynanacak

    Bursaspor-Fenerbahçe maçı seyircili oynanacak
    expand

    Bursaspor Kulübü açıklamasında, 2 maç seyircisiz oynama cezasının para cezasına çevrilmesine ilişkin, "Tüm taraftarlarımızın tribünde yerlerini alacak olması bizi mutlu etmiştir" denildi.

    Bursaspor resmi internet sitesinde yer alan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından takıma verilen 2 maç seyircisiz oynama cezasının, 200 bin lira para cezasına çevrilmesiyle ilgili açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    "Kulübümüz ile Gaziantepspor arasında sahamızda oynanan son Spor Toto Süper Lig müsabakasında tribünde gelişen olumsuz olaylarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Disiplin Kurulu'nca verilen iki maçlık seyircisiz oynama cezası için TFF Tahkim Kurulu'na yaptığımız itiraz kabul edilerek seyirci
    yasağı kaldırılmıştır.

    Bu suretle 20 Ekim 2012 Cumartesi saat 19.00'da Bursa Atatürk Stadyumu'nda takımımızla Fenerbahçe arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig müsabakasında tüm taraftarlarımızın tribünde yerlerini alacak olması bizi mutlu etmiştir. Tribünlerde bir kulübün rıza ve dahili dışında oluşacak bu türolumsuzluklardan dolayı kulüplerimizin bundan sonra bu tür cezalarla karşılaşmayacağını umarız."

    -Bilet fiyatları-

    Açıklamada ayrıca Bursaspor-Fenerbahçe maçında, taraftarlar ve camiadan gelen talepler doğrultusunda, bir defaya mahsus olmak üzere iç sahada oynanan son lig müsabakası bilet fiyatlarının uygulanmasına karar verildiği bildirildi.

    Karara göre, açık kale arkası 10, kapalı kale arkası 20, maraton tribün 30, kapalı tribün 75, VIP tribün 1. sıra 275, 2-6. sıra 150, misafir tribün biletleri ise 10 liradan satılacak.

    Biletlerin, 18-19 Ekim tarihlerinde, 11.00–22.00 saatleri arasında, 20 Ekim Cumartesi ise saat 10.00'dan maçın başlama saatine kadar alınabileceği belirtildi.

    Ligde şampiyonluk elde eden diğer kulüplerle iç sahada oynanacak bilet fiyatlarının ise ileride ayrıca değerlendirilip ilan edileceği kaydedildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow