hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    10 kişilik Barcelona gol düellosundan sağ çıktı

    10 kişilik Barcelona gol düellosundan sağ çıktı
    expand

    La Liga tarihi bir maça tanıklık etti. 8. hafta maçında Barcelona deplasmanda Deportivo La Coruna'yı 5-4 mağlup etti. Barcelona Mascherano'nun 49. dakikada kırmızı kart görmesi nedeniyle maçı 10 kişi tamamladı.

    Maça çok hızlı başlayan Barcelona karşılaşmanın 3. dakikasında Jordi Alba ile 1-0 öne geçti.Bunu 8'de Tello ve 18'de Messi 'nin golleri izledi.Barcelona daha 18. dakikasında 3-0'ı yakaladı.Maçın çok farklı skorla biteceği beklenirken Deportivo bu gollerin ardından toparlandı ve 26.dakkikada Pizzi 37.dakikada da Alex Bergantinos ile farkı bire indirdi.Barcelona 43. dakikada Messi'yle tekrar farkı ikiye çıkardı.

    İkinci yarının başında sahneye çıkan Pizzi skoru 4-3'e getirdi.Barcelona aradaki farkı 77. dakikada Messi'yle yeniden ikiye çıkardı 5-3 ve dakikalar 79'u gösterirken Jordi Alba'nın kendi kalesine attığı golle Deportivo durumu 5-4 yaptı.

    Bu dakikadan sonra iki ekip de başka gol atamayınca maç 5-4 konuk takımın lehine sonuçlandı.

    Barcelona'da Javier Mascherano 49. dakikada ikinci sarı karttan kırmız kart görerek oyun dışı kaldı.

    Maçın bitiminde her iki takımın oyuncuları da birbirlerini güzel futboldan dolayı tebrik ederken taraftarlar da her iki takımı alkışlarla uğurladı.

    Katalan ekibi bu sonuçla 8 haftanın sonunda 22 puanla liderliği kaptırmadı. Deportivo La Coruna ise 6 puanla 18. sıradan kurtulamadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow