hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diyarbakırspor'un son şansı

    Diyarbakırsporun son şansı
    expand

    Son 3 yılında üst üste küme düşerek 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, Maltepe maçı için İstanbul'a gidemedi. Yeşil kırmızılı kulüp 24 Ekim Çarşamba günü oynanacak Gümüşhanespor maçına da çıkmazsa bölgesel amatör ligine düşürülecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakırspor Muhasebe Müdürü İsmet Marsil, önümüzdeki çarşamba günü sahalarında oynayacakları Gümüşhanespor maçında da sahaya çıkmamaları durumunda takımın bölgesel amatör lige düşeceğini hatırlattı. Kulübün kuruluşundan beri en kötü dönemini yaşadığını belirten İsmet Marsil, şöyle dedi:

    "Bu gece saat 04.00'a kadar uçak bilet parası temin etmek için uğraştık. 21 kişilik kadroyu 15'e indirdik. Parayı verecek kişilere daha fazla yük olmamak lazımdı. İsmi bende saklı bir kişi, bizi İstanbul'a götürecek bilet parasını ödeyeceğini, dönüş bileti içinde çaba sarf edeceğinin söyledi. Ancak dönüş bileti olmadan İstanbul'a gitmemiz doğru değildi. Bu yüzen bunu teklifi kabul etmedik."

    Gece saat 04.00'da umutlarının tamamen tükenmesi sonucu futbolcuların evlerine döndüğünü açıklayan İsmet Marsil, şöyle devam etti:

    "Bize İstanbul'daki ulaşım ve otel masraflarımızı karşılama sözü veren Maltepe Kulübü yöneticilerine de teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta sahamızda oynamamız gereken Gümüşhanespor maçına çıkamazsak Diyarbakırspor 44 yıllık aradan sonra amatör lige düşecek."

    Futbolcuların da terkettiği kulüp binasında İsmet Marsil'in dışında kulüpte 16 yıldan beri malzemecilik yapan Rıdvan Dağ ve teknik direktör Fehmi Çağlar'ın kaldığı bildirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow