hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Andre Santos'tan Galatasaray yalanlaması

    Andre Santostan Galatasaray yalanlaması
    expand

    İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen Andre Santos, son dönemlerde Galatarasay'a transfer olacağı yönünde çıkan iddiaların doğru olmadığını belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2011'de Fenerbahçe'den Arsenal'e transfer olan Brezilyalı oyuncu, Arsenal Player'a yaptığı açıklamada "Hakkımda Türkiye'ye döneceğim yönünde haberler yapılıyor. Birçok kişi, hatta Fenerbahçe'den eski takım arkadaşlarım Twitter'dan bu olayı soruyor. Fakat ben tamamen burada kalıp uzun yıllar Arsenal'e hizmet etmeyi istiyorum. Kontratım devam ediyor ve hem Arsenal'de hem de Londra'da çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

    29 yaşındaki oyuncu, ayrıca Arsenal'de düzenli forma şansı bulamaması hakkında ise "Burada kadroya girmek çok kolay değil. Daha önce formasını giydiğim bütün kulüplerde düzenli olarak oynadım. Bu yüzden Arsenal'de kulübede oturmak oldukça zor geliyor. Fakat çalışmaya devam ediyorum ve önümüzdeki dönemde formayı düzenli olarak sırtıma geçirmek istiyorum." şeklinde konuştu. Andre Santos, Arsenal'de çıktığı 17 maçta 2 gol attı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow