hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ioan Andone'nin zor sınavı

    Ioan Andonenin zor sınavı
    expand

    Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu 3. maçında yarın karşılaşacağı Romanya'nın Cluj takımının teknik direktörü Ioan Andone, çok zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk Telekom Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Andone, Galatasaray'ın çok iyi bir takım olduğunu, ancak sahaya 3 puan için çıkacaklarını ifade etti.

    Rumen teknik direktör, Galatasaray ile üst üste oynayacakları iki maçtan toplam 4 puan çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, "Bizim için çok önemli bir maç. Yarın çok iyi 2 takım karşılaşacak. Galatasaray, Braga ile oynadığı maçta topa yüzde 68 sahip olan taraftı. Büyük bir mücadele bizi bekliyor. Tüm ekibime inanıyorum, bütün futbolcularım maça çok iyi hazırlandı" dedi.

    Galatasaray'ın bütün oyuncularının çok kaliteli olduğunu ve hiçbirini diğerlerinden ayırmadıklarını aktaran Andone, "Galatasaray'ın çok çok iyi oyuncuları var, ama özel bir önlem almayacağız. Son oynanan maçlarda gördük ki çok iyi oyunculara sahipler. Uluslararası tecrübeye sahip birçok milli oyuncusu bulunuyor. Hepsi ayrı ayrı kaliteli futbolcular" diye konuştu.

    Romanyalı bir gazetecinin "Bu maçı kaybederseniz istifa eder misiniz?" şeklindeki sorusu üzerine Andone, bunun kendisine bağlı bir şey olmadığını ve sadece Galatasaray maçını kazanmaya konsantre olduğunu dile getirdi. 

    Galatasaray seyircisinin çok ateşli olduğunu bildiklerini belirten Andone, sakat oyuncularının bulunmadığını kaydetti.

    -Cadu, "Güçlü bir ekibe karşı oynayacağız"-

    Cluj'un Portekizli kaptanı Ricardo Cadu, Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olduğunu ve güçlü bir ekibe karşı mücadele edeceklerini ifade etti.

    Portekizli oyuncu, Galatasaray'ın, gruptaki diğer rakipleri olan ülkesinin takımı Braga'dan çok daha iyi bir ekip olduğunu vurgulayarak, yarın sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

    Grupta iyi bir konumda bulunuklarını anlatan Cadu, Galatasaray taraftarıyla ilgili bir soru üzerine, böyle atmosferlere alışık olduğunu ve sarı-kırmızılı taraftarlardan çekinmediğini sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow