hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şenol Güneş sabır ve destek istedi

    Şenol Güneş sabır ve destek istedi
    expand

    Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yepyeni bir kadro oluşturduklarını belirterek, "Uyum sağlayıp, takım haline gelmemiz için herkesten zaman, sabır ve destek istiyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tecrübeli Teknik Direktör Şenol Güneş, trabzonspor'un kulüp dergisinde yayınlanan yazısında, "Trabzonspor büyük bir kulüp, büyük bir camiadır. Şartlar ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizi korumalıyız."dedi.

    Sezona yeni bir kadro kurarak girdiklerini vurgulayan Şenol Güneş, "Şimdi yepyeni bir kadromuz var. Bu kadronun yeniden uyum içerisinde takım haline gelmesini sağlamalıyız. Tüm camianın gurur duyacağı ve keyif alacağı bir takım izlettirmek bizim borcumuz. Sorunlarımız varsa üzerine gideceğiz. Eksiklerimizin çok çalışarak düzeleceğini biliyorum. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve kamuoyu aynı duyguyu paylaşmak zorundayız. " ifadelerini lullandı.

    Futbolcularımızın şehirde huzurlu olmalarını sağlarsak onları daha verimli hale getirebiliriz. Yanlışlarını söyleyelim ama onları daha iyi motive edelim. Takım içerisindeki uyumu daha yukarılara taşımalıyız. Bunun için de futbolcularımıza yardımcı olmalıyız."Şike sürecinin mağduru olduklarının altını çizen Şenol Güneş, "buna takılıp kalamayız. Yönetimimiz tüm yasal yolları kullanarak hakkımızı teslim alabilmek adına güçlerini seferber etmiş durumda" ifadesini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow