hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'ye karşı yeni anlayış

    Fenerbahçeye karşı yeni anlayış
    expand

    Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol'un yeni teknik direktörü Jorge Costa, Fenerbahçe ile yarın oynayacakları maç öncesinde futbolcularıyla çok fazla birlikte olamadığını, ancak takımın sahada kendi anlayışına göre oynayacağını söyledi.

    Charalambos Christodoulou'nun önceki gün görevine son verilmesinin ardından AEL Limassol'un teknik direktörlüğüne getirilen Costa, GSP Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, takımı videolardan izlediğini belirterek, "Futbolcuları tanıyorum. Son 2-3 günde onlarla temasım oldu. Hızlı bir şekilde Fenerbahçe maçına hazırlanıyoruz" dedi.

    Daha önce Portekiz'in Braga takımını çalıştırdığını hatırlatan Jorge Costa, "Avrupa kupalarında daha önce yer aldım, Fenerbahçe'yi tanıyorum. Maça çıkmadan futbolcularım da gerekli tüm bilgilere sahip olacak" ifadesini kullandı. Eski teknik direktörün takımı nasıl çalıştırdığını bildiğini kaydeden Costa, "2 gün içinde her şeyi değiştiremezsiniz. Ama takımın yarın benim anlayışımda oynayacağına eminim" diye konuştu.

    AEL Limassol takımını kaptanı Marios Nikolaou ise Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Ancak biz de yarın iyi bir sonuç almak istiyoruz. Yarın akşam sportif bir maç olmasını diliyorum" dedi.

    Nikolaou, takımdaki teknik direktör değişikliğin kolay bir şey olmadığını dile getirerek, "Bir günde bir şeyleri değiştirmek zor. Ayrıca Fenerbahçe ve gruptaki diğer rakiplerimiz kadar tecrübeli değiliz. Tecrübe de maç oynayarak kazanılıyor" değerlendirmesini yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow