hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Olympiakos da puan kaybeder

    Olympiakos da puan kaybeder
    expand

    Yunanistan Süper Ligi'nin 8. haftasında geçen sezonun şampiyonu Olympiakos, aldığı beraberlikle sezon başından beri ilk kez puan kaybetti.

    Olympiakos, bu hafta Aris'e konuk oldu. Maçın 3. dakikasında Manolis Papasterianos'un golüyle Aris öne geçti. 9. dakikada Djamel Abdoun penaltı atışı ile skoru 1-1'e getirirken, 79. dakikada Aris, David Aganzo'nun golüyle 2-1 yeniden öne geçti. 81. dakikada Nikos Psychogios'un kırmızı kart gördüğü maçta 83. dakikada Olympiakos Jose Holebas'ın golüyle tekrar beraberliği yakaladı ve maç 2-2 sona erdi. Olympiakos aldığı bu beraberlikle ligde ilk puan kaybına uğradı.

    AEK, Platanias'ı konuk ettiği maçta 66. dakikada Taxiarchis Fountas'ın attığı golle 1-0 galip gelirken, ligde ilk galibiyetini almış oldu.

    Panthrakikos'un Panionios'u konuk ettiği maçta ise, Christos Aravidis'in 18. dakikada attığı golle Panionios öne geçti. Panthrakikos henüz 7. dakikada Athanasiadis'in kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalırken, 59. dakikada Juan Manuel Munafo ile skoru 1-1'e getirdi. Panionios 87. dakikada yine Aravidis ile golü buldu ve maçtan 2-1 galip ayrıldı. Panionios bu galibiyetle ligde 2. sıraya yükseldi.

    Ligin 8. haftasında alınan sonuçlar ve puan durumu

    Panthrakikos-Panionios 1-2
    Levadiakos-Asteras Tripolis 0-0
    Kerkyra-PAOK 0-0
    PAS Giannena-Atromitos 0-0
    Veria-Skoda Xanthi 0-0
    AEK-Platanias 1-0
    OFI Crete-Panathinaikos 2-2
    Aris-Olympiakos 2-2

    -9. hafta maçları-

    Atromitos-Panthrakikos
    Platanias-Kerkyra
    Olympiakos-OFI
    Xanthi-Levadiakos
    Asteras Tripolis-PAS Giannina
    Panionios-PAOK
    Panathinaikos-AEK Athens
    Aris-Veria
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow