hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Real Madrid'i bile yenecek gücümüz var"

    Real Madridi bile yenecek gücümüz var
    expand

    Mersin İdman Yurdu'nda Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Süper Lig'de pazar günü oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamada "İnançlı ve kararlı olursak Real Madrid'i bile yenecek gücümüz var" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig'in 10. haftasında Pazar Günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu'nda Teknik Direktör Nurullah Sağlam iddialı açıklamalarda bulundu.

    Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasında gülen taraf olmak istediklerini belirten teknik adam "Kararlı ve inançlı mücadelemizi Beşiktaş karşısında da sürdüreceğiz. Beşiktaş için ayrı bir strateji oluşturmuyoruz. Mersin İdmanyurdu'nun kendine has kimliğini sahaya yansıtacağımız bir maç kurguluyoruz. İnançlı ve kararlı olursak Real Madrid'i bile yenecek gücümüz var" diye konuştu.

    Takımın gün geçtikçe daha güçlü hale geldiğini söyleyen Sağlam; "Daha önceki müsabakaları kazanabilirdik. Genellikle kazanmaya daha yakın olan taraftık. Belirgin hakem hataları ve bireysel hatalarımız, bizi planladığımız noktanın gerisinde koydu. Ama kendimize olan öz güvenimizi hiç bir zaman kaybetmedik. Yolumuza devam ettik, bundan sonrada devam edeceğiz" dedi.

    Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'de 9 karşılaşmada 1 galibiyeti bulunuyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow